""
""

„Polomio im kičme“, sludeo kamermana, dao ga golmanu kroz noge... PA, DOKTORE!!! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.11.14. | 19:47

Fantastičan gol Volkana Šena iz Burse će ovih dana sigurno obići planetu. Ponizio protivnike kao na petoparcu!

Navikli smo na čudesne prizore iz turskog fudbala, skandale sa huliganima i šta sve ne... Ali u Turskoj žive i pravi fudbalski majstori. Jedan od njih je nesumnjiivo Bursin vezista Volkan Šen. Sve što se danas desilo u osmom kolu turske Super lige, palo je u senku spektakularnog pogotka Volkana Šena.

Izabrane vesti

Bursa je pobedila Sivas koji sa klupe predvodi Roberto Karlos sa 30, ali gol Volkana Šena je ono po čemu će se pamtiti ovaj meč.

Volkan Šen je klupska legenda Burse, ponikao je u ovom klubu i bio je jedan od najzaslužnijih kada je 2010. osvojena istorijska titula. Potom se preselio u Trabzon, ali se prošlog leta vratio u tabor Krokodila. I večeras je definitivno urezao ime u srca Bursinih navijača.

Protiv Sivasa je ušao u igru u 55. minutu, a četiri minuta kasnije napravio dar-mar kakav Turska nije videla. Prvo je maestralno u prijemo izbacio Neziroglularija i bacio ga na travu jednim potezom, a potom je ponizio Umita Kurta i poslao loptu u mrežu Sivasa kroz noge golmana Taškirana... Uostalom, gledajte i uživajte.

Pogledajte i iz ovog ugla. Ni kamermanu nije bilo jasno šta se dešava...

Bursa je pobedila 3:0, golove su još postigli Žozue i Fernandao, ali to su bili “normalni“ pogoci koji su pali u senku Šenove majstorije.

U derbiju kola, čudesni Ahisar je propustio priliku da se na prvom mestu tabele poravna sa Galatasarajem. Odigrali su samo 1:1 sa Trabzonom koji je već navikao na remije. Bio im je to šesti iks u osam mečeva tokom sezone.

Ahisar je poveo preko neuništivog Teofanisa Gekasa. Kakav Ronaldo, Mesi i ostali: Gekas je čovek-tim! Fantastičnim udarcem glavom sa 11 metara je postigao 10. gol u sezoni. Od ukupno 12 koliko je Ahiasr postigao tokom sezone!

Ipak, sjajan šut Mehmeta Ekićija je doneo bod gostima sa obale Crnog mora...

SUPER LIG, osmo kolo:

Petak:
Galatasaraj - Kasimpaša 2:1 (0:1)
/Jilmaz 53, Bulut 90+1 - Bujuk 41/

Subota:
Genčlerbirligi – Bašakšehir 1:0 (0:0)
/Tomić 90+5/

Bursa – Sivas 3:0 (0:0)
/Žozue 57, Šen 59, Fernandao 70/

Ahisar - Trabzon 1:1 (1:1)
/Gekas 23 - Ekići 33/

Nedelja:

12.30: Rize – Erčije
12.30: Gacijantep – Mersin
18.00: Bešiktaš - Fenerbahče

Ponedeljak:

18.00: Eskišehir – Balikesir
19.00: Konja - Karabuk

 


tagovi

BursasporEvropaMehmet EkićiSivasporSuper ligTeofanis GekasTrabzonTurskaVolkan Šen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara