"Đorđe Rakić i Nenad Milijaš"
"Đorđe Rakić i Nenad Milijaš"

POLUVREME: Stara dama zanemela zbog Rakićeve lepotice (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.08.14. | 21:15

Nažalost po goste, strelac jedinog gola u prvih 45 minuta ubrzo je morao da napusti igru zbog povrede

Đorđe Rakić i Nenad MilijašNenad Milijaš je mogao da odmori – Đorđe Rakić preuzeo je odgovornost i prelepim pogotkom u 17. minutu susreta sa Vojvodinom na novosadskom Karađorđu Crvenoj zvezdi doneo minimalnu prednost posle prvih 45 minuta.

Nije to bila baš izgrađena akcija. Naprotiv. Ali, lopta se nekako dokotrljala do golgetera Zvezde, a on je sa 20 i kusur metara sjajno šutirao u same rašlje protivničkog gola. Vanja Milinković Savić je uspeo da zakači loptu, ali je time samo ulepšao drugi Rakićev gol u sezoni.

Izabrane vesti

Nažalost po beogradske crveno-bele, Rakić je na terenu proveo još manje od 20 minuta, jer je ubrzo zbog povrede ramena morao da ustupi mesto mlađem Luki Joviću.

Sa druge strane, Voša je pokušavala brzim akcijama i brzom razmenom pasova, najbolju šansu imao je Lazar Veselinović, ali je u poslendjem času savršeno intervenisao Darko Lazić i loptu izbacio u korner.

VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA 0:1
/Rakić 17/

Stadion: Karađorđe;
Sudija: Nenad Đokić;

Vojvodina: Milinković Savić – Makarić, Pekarić, Babić, Nastić – Poletanović, Puškarić – Alivodić, Ivanić, Gaćinović – Veselinović;

Crvena zvezda: Rajković – Petković, Pavićević, Lazić, Mijailović – Kovačević, Milijaš – Lazović, Savićević, Pečnik – Rakić (od 35’ Jović).

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaĐorđe RakićSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara