"Duel Miljkovića i Mijovića"
"Duel Miljkovića i Mijovića"

POLUVREME: Valiđo častio crno-bele, Stojković skinuo zicer Kostiću (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.04.13. | 14:41

Crno-beli vode u Ivanjici

 

Duel Miljkovića i MijovićaPartizan ostaje na šampionskom kursu, iako nije briljirao u prvih 45 minuta susreta 23. kola Superlige u Ivanjici. Međutim, nije ni morao jer mu je neverovatan pad koncetracije defanzivaca Javora već u drugom minutu omogućio da sa bele tačke stigne do ranog vođstva – 1:0.

Izabrane vesti

Odbrambeni fudbaleri Javora kao da još nisu bili svesni da je utakmica počela kada je Darko Brašanac primio jedan pas i ušao u kazneni prostor gostiju iz Beograda. Taman što je zakoračio u šesnaest neoprezni levi bek Javora Ibrahim Valiđo nagazio ga je po stopalu, a sudija Miodrag Gogić potpuno opravdano svirao najstrožu kaznu.

Siguran egzekutor bio je kapiten crno-belih Saša Ilić.

Partizan je potom prepustio loptu domaćinima, ali oni bez ponajboljih igrača Ifeanija Onjilova i Igora Stojakovića nisu umeli da pronađu put do mreže Vladimira Stojkovića.

Dobrim delom upravo zahvaljujući golmanu Partizana, koji je u 35. minutu, posle dobrog prodora Vladimira Radivojevića pored vrlo lošeg Tomislava Pajovića, skinuo zicer Filipu Kostiću. Iako je fudbaler Javora šutirao sa svega tri metra?

Partizan je ozbiljno zapretio još samo u 40. minutu kada je verovatno uplašeni Valiđo još jednom zgrešio i ispao iz igre, da bi Brašanac posle duplog pasa sa Aleksandrom Miljkovićem šutirao pored stative.

JAVOR - PARTIZAN 0:1
/Saša Ilić 2pen/

Stadion: Kraj Moravice;
Sudija: Miodrag Gogić;

Javor: Nikolić, Vlašić, Valiđo, Milović, Đorđević, Đokić, Momčilović, Radivojević, Kostić, Vidić, Veselinović;

Partizan: Stojković, Miljković, Pajović, Ivanov, Lazevski, Smiljanić, Jojić, Brašanac, Ilić, Leo Silva, Kojić.

(FOTO: MN Press, arhivska)


tagovi

darko brašanacIbrahim ValiđoJavorFK PartizanSrbijaSuperligaUroš Ćosić i Saša IlićVladimir Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara