Ponovo na velikoj sceni: Berluskoni i Galijani kreću od Serije C

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.09.18. | 12:26

Monca dobila nove gazde, a uskoro bi mogla da postane hit italijanskog fudbala

Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani su ponovo ponovo na velikoj sceni. Ne velikoj kao nekada u Milanu, ali bi uskoro do nje ponovo mogli da stignu. U svakom slučaju je jasno da fantastični dvojac bez fudbala ne može funkcioniše.

Berluskonijeva kompanija Fininvest otkupila je 100 posto vlasništva nad trećeligašem Moncom, njegov mlađi brat Paolo biće deo klupske strukture, dok će Galijani biti postavljen za izvršnog direktora.
"Fininvest je kupio 100 procenata udela u klubu. Novi Upravni odbor čine Nikolo Kolombo (predsednik), Paulo Berluskoni, Adrijano Galijani, Roberto Maco i Danilo Pelegrino. Galijani je postavljen za izvršnog direktora", stoji u zvaničnom saopštenju.

Izabrane vesti

Izveštaji sa Apenina glase da bi njima mogao da se pridruži Rikardo Kaka, koji je već viđen kao deo nove uprave Milana, ali od toga očigledno neće biti ništa.

Ipak, veliko je pitanje da li bi prihvatio i dolazak u Moncu, a posebno ne kao igrač, kako se prvobitno pisalo. U svakom slučaju, Monca bi mogla da postane hit italijanskog fudbala u vrlo kratkom periodu.

Foto: Action images


tagovi

Silvio BerluskoniAdrijano GalijaniMonca

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara