"Gael Monfis"
"Gael Monfis"

Popodnevni teniski triptih

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.01.18. | 12:15

Izdvajamo tri današnja meča sa ATP turnira u prestonici Katara

Gael MonfisPočeo je ATP turnir u Dohi na kojem je Novak Đoković trebalo da brani titulu da ga nije sprečila povreda lakta. Danas su u prestonici Katara na redu mečevi drugog kola, te eto i lepih prilika da se nešto baci i na tiket. Jer ko voli da se kladi na tenis, silno se načekao ovog leta pošto je pauza između sezona bila duža nego prethodnih godina, skoro dva meseca. Suša je gotova, mečevi se ređaju, a mi ćemo proanalizirati tri susreta koji se ove večeri igraju u Dohi.

 (1,45) MONFIS - ŠTRUF (2,55)
KMB 2&1s9+, KVOTA 3,05

Izabrane vesti

U centru pažnje svakako će biti Gael Monfis koji polako, iz godine u godinu pada u rangu i sada je tek 46. na svetu. Francuski as traži zdravlje i formu, a naspram njega će stati nezgodni Jan Lenard Štruf, 53. igrač sveta. Parižaninu sigurno neće biti lako protiv 27-godišnjeg Nemca koji, kako vreme prolazi predstavlja sve ozbiljniju prepreku rivalima. Zato bi ovde možda trebalo probati sa tri seta ili taj-brejkom, a onaj ko oseća da mu je Fortuna naklonjena neka igra na Štrufa. Njih dvojica su iodmerili snage samo jednom, a te 2014. slavio je u tri seta Francuz.

(1,45) PELJA - TRAVALJA (2,55)
H1 (-3,5), KVOTA 1,85

Otprilike u isto vreme počinje i duel između Gvida Pelja i Stafana Travalje. Ovde bi trebalo očekivati pobedu Argentinca, 64. na ATP lestvici nad malo poznatim Italijanom, trenutno 134. teniserom sveta. Ovo će im biti drugi međusobni susret, a prvi je dobio Pelja pre dve i po godine i to veoma ubedljivo.

(1,30) GASKE - CICIPAS (3,20)
TB DA, KVOTA 2,50

Poslendji od tri meča koji smo izdviojili za ovo "popodnevno klađenje" je susret između Rišara Gaskea i Stefanosa Cicipasa. Iskusni Francuz neće imati lak zadatak popto je pred njim jedan od najvećih talenata svetskog tenisa. Grčki tinejdžer bi lako mogao da namuči, ali i pobedi 12 godina starijeg kolegu koji je poslednjih meseci nije na svom starom nivou.

(foto: Action Images)


tagovi

bet analizaGael MonfisKatarRišar Gaskesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara