""
""

Popović: Ne zanima nas Ignjovski! Partizan u Bukureštu igra meč sezone

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.07.15. | 09:54

"To je bio cilj koji smo zacrtali pred početak sezone. Nadam se da ćemo biti uspešni, verujem u ekipu“, rekao je Popović novinarima na aerodromu Nikola Tesla uoči puta u Bukurešt

Biti ili ne biti. Predsednik fudbalskog kluba Partizan Zoran Popović rekao je da crno-beli protiv Steaue u Bukureštu igraju utakmicu sezone, jer eliminisanje Rumuna donosi makar plasman u Ligu Evrope na jesen.
“U Bukureštu nas čeka utakmica sezone. Ako to dobijemo, tačnije, ako u dvomeču prođemo Rumune, imaćemo zagarantovan plasman u grupu Lige Evrope. To je bio cilj koji smo zacrtali pred početak sezone. Nadam se da ćemo biti uspešni, verujem u ekipu“, rekao je Popović novinarima na aerodromu Nikola Tesla uoči puta za Bukurešt.

Izabrane vesti

U ponedeljak je čaršijom “prostrujila“ informacija da je Partizan ponovo zainteresovan da dovede vezistu Aleksandra Ignjovskog, člana Ajntrahta iz Frankfurta.
“Nismo zainteresovani za Ignjovskog, to je dezinformacija“, dodao je prvi čovek beogradskih crno-belih.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampion između Steaue i Partizana igra se u sredu od 20.30 u Bukureštu bez prisustva publike.

(FOTO: MN Press) 


tagovi

Zoran PopovićSuperligaSrbijaFK PartizanAleksandar Ignjovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara