"Robi Kin"
"Robi Kin"

Porodična tragedija Robija Kina: Dvojica rođaka iskusnog napadača preminula od posledica trovanja!

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.06.15. | 18:32

Alan i Stiven Haris nastradali prilikom inspekcije kanalizacionih cevi

Robi Kin

Tragedija koja se u sredu ujutro dogodila u Dablinu bila je smrtonosna za braću Alana i Stivena Harisa. Dvojica rođaka reprezentativca Republike Irske Robija Kina su se prilikom inspekcije kanalizacionih cevi otrovali gasovima. Kako navode irski mediji, Alan je umro na licu mesta, dok je Stiven od posledica intoksikacije preminuo u petak ujutro.

Izabrane vesti

Irski mediji su preneli tužnu vest navodeći da dvodnevna borba lekara za život 34-godišnjeg Stivena nije uspela, a o tragediji je govorio i selektor reprezentacije Republike Irske Martin O'Nil. Njegovu selekciju u subotu uveče očekuje meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Škotske.
"To su očigledno jako loše vesti. Robi se ne oseća dobro i njemu i njegovoj porodici je sada teško. Poprilično je utučen, ali se nadam da će mu uskoro biti bolje. Što se tiče utakmice, on će doneti odluku želi li da igra", rekao je O'Nil na konferenciji za štampu.

Kin je trebao da predvodi napad Iraca u jednoj od ključnih mečeva na putu ka prvenstvu Evrope, a podršku igraču Los Anđeles Galaksija pružio je njegov saigrač iz reprezentacije, Džon O'Šej.
"Kin i njegova porodica su u našim mislima. Pazićemo ga dobro i učiniti sve što možemo da mu olakšamo ovu tragičnu situaciju. On jeste profesionalac, ali nekada fudbal ne mora da bude na prvom mestu", istakao je fudbaler Sanderlenda.

Robi Kin je tokom reprezentativne karijere za selekciju Irske nastupio 139 puta i postigao 65 golova.

(FOTO: Action images)


tagovi

Robi Kinmeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara