""
""

Poruka evropskog prvaka koja je oduševila Grobare (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.12.15. | 12:16

I to iz Dubaija...

Kakva injekcija adrenalina u tela fudbalerima Partizana! Samo dan posle poraza od Vojvodine, a četiri pred ključni duel sa Augzburgom za ostanak u Ligi Evrope, crno-bele hrabri - prvak Evrope.

Velimir Stjepanović, aktuelni šampion Starog kontinenta u plivanju, u disciplini 400 metara slobodno prošle godine u Berlinu, poslao je u Beograd poruku koja je oduševila sve zaposlene u Humskoj 1.
Momci, svim srcem sam uz vas i Partizan! Igrajte jako i pametno, i siguran sam da ćemo zajedno da se radujemo novim pobedama u Evropi i na proleće 2016! Što se domaćeg prvenstva tiče, Partizan volimo i kad se pobeđuje i kad se gubi! Ne brinite, možda je minus veliki, ali borba traje do kraja! Nema predaje“, napisao je Stjepanović.

Izabrane vesti

Velja trenitno živi i trenira u Dubaiju (inače, rođen je u Abu Dabiju), ali kako je od 2006. član Plivačkog kluba Partizan jasno je zbog čega je posvećen crno-belima.
Ne sećam se kada sam tačno počeo da navijam za Partizan, znam da je to bilo baš od malena. Nekako mi je lepo zvučalo crno-beli. Kako sam rastao, tako sam krenuo aktivnije da pratim rezultate i mečeve, pogotovo od kako sam krenuo da plivam za Partizan. Pošto retko dolazim u Beograd, uglavnom fudbalere pratim preko televizije i interneta, a želja mi je da ih uživo bodrim na našem stadionu prvom narednom prilikom“, najavio je Stjepanović.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)

 


tagovi

Velimir StjepanovićSuperligaSrbijaplivanjeFK PartizanGrobari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara