""
""

Poruka iz Borusije: Nećemo stati pred terorom, igramo za Bartru i Nemačku

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.04.17. | 13:08

U Dortmundu hrabre fudbalere pred meč sa Monakom

Bez obzira na dešavanja i napad koji se sinoć desio u Dortmundu, Borusija mora večeras na teren protiv Monaka u okviru prve utakmice četvrtfinala Lige šampiona.

Izabrane vesti

Teško je mnogima u taboru Milionera da razmišljaju o fudbalu, ali je izvršni direktor Hans-Joakim Vacke jutros održao sastanak sa igračima kako bi ih ohrabrio.
“Borusijina porodica je oduvek pokazivala posebnu snagu kada je trebalo izaći na kraj sa teškim situacijama. Ovo je možda i najteža situacija u decenijama postojanja ovog kluba, ali sam siguran da ćemo pokazati svima, pa i nama, da smo snažni. Danas ne igramo samo za sebe. Igramo za celu Nemačku. I za Bajer i za Šalke. Želimo da pokažemo da teror i mržnja ne mogu da nam određuju ciljeve. Igramo i za Marka Bartru, koji je povređen, ali želi da nas vidi kako slavimo”, rekao je Vacke.

MOZZART KVOTE: Borusija - Monako

Čelnik Borusije je pozvao javnost da stane iza igračai trenera Tuhela.
“Tražimo od svih navijača da nas glasno podrže tokom prestojećih 90 minuta. Ovaj tim je stalno prolazio kroz iznenadne i teške situacije, a takvi slučajevi pomažu nam da izrastemo u što jači tim. Nećemo ustuknuti pred terorom”, poručio je Hans-Joakim Vacke.

Fudbaleri Borusije jutros su neometano trenirali u svom kampu uoči utakmice sa Francuzima, a klub je saopštio da je operacija Marka Bartre, povređenog u napadu protekla "sasvim dobro".

Meč između Borusije i Monaka igra se večeras od 18.45 časova.

(FOTO: Action Images)


tagovi

NemackaMonakoMark BartraLiga šampionaBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara