"Nedić i Drulović"
"Nedić i Drulović"

Poruka Zvezdi, dva obećanja Grobarima i jedno upozorenje igračima: Lako je nekima kad ne igraju Evropu

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.10.15. | 15:43

Drulovićev angažman je jeftin, a čak nije ni plaćeno obeštećenje od 50.000 evra

Nedić i Drulović

Tokom promocije Ljubinka Drulovića na mesto stratega Partizana, potpredsednik kluba iz Humske Vojislav Nedić je otkrio i da u rukovodstvu crno-belih vlada nezadovoljstvo nekim izdanjima igrača i obećao ozbiljan prelazni rok u januaru.
“Igrači treba da vrate dug klubu i da svi igraju maksimalno. I Brašanac i svi da ih sad ne prozivam pojedinačno. Moraju da počnu da daju maksimum jer je Zvezda u derbiju dala maksimim, a mi minimim", poručio je Nedić prvotimcima.

Izabrane vesti

On je poslao i strelicu na adresu večitog rivala ističući kao otežavajuću okolnost Partizanu to što igra u Evropi za razliku od "nekih ostalih".
"Na UEFA rang listi Partizan je 108. a Zvezda 205. Moramo u Evropi verifikovati svoju vrednost. Nije dovoljno samo igrati u domaćem prvenstvu i tu je najveća zasluga Zorana Milinkoviča. U prvenstvu smo mnogo posrtali i tu nešto nije bilo u redu. Lako je nekim našim timovima da igraju samo u našoj ligi. Kada igrate na dva fronta to je drugačije. Moramo da imamo dva dobra prva tima da bi igrali na tri fronta. Ali to nije opravdanje. Već pravimo podrobnu analizu svega što se dogodilo. Neće se dogoditi da se tim iz prvog i drugog poluvremena mnogo razlikuju. To ćemo pre svega popraviti uz Drulovića.”

On je najavio i dolazak novog sportskog direktora i bolji prelazni rok od prošlog.
“Obećavam: U najskorije vreme stiže sportski direktor. Drugo, obećavam: Ovaj prelazni rok uradićemo bolje nego onaj letnji. Moramo da imamo dva dobra tima ukoliko hoćemo da igramo na dva fronta”, zaključio je Nedić.

Ono što je takođe bitno Partizanovoj upravi je da je prošla jeftino i bez velikih troškova prilikom
angažmana Drulovića.
“Nikakvih posebnih finansijskih uslova Drulović nije imao. Čak je daleko skromniji nego dosadašnji treneri što znači i te kako, kao gest ljubavi prema našem klubu. FS Makedonije je imao pravo na odštetu. Na jednu prilično veliku odštetu. Mogu vam reći da je u pitanju 50.000 evra. Odustali su i Drulović je došao kao slobodan trener”, rekao je Nedić

(FOTO: Star sport)


tagovi

Vojislav NedićSuperligaSrbijaFK PartizanGrobari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara