""
""

Posle Fjorentine, Rome, Juventusa, Intera, Primere i Premijer Lige čeka ga „sveta desetka“ u Boki Juniors!

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.02.15. | 23:18

Havijer Zaneti poručio da Inter više ne računa na Pabla Osvalda, iz Argentine čekaju da ugovor bude raskinut

Živopisna karijera Pabla Danijela Osvalda bi uskoro mogla da dobije najzanimljivije poglavlje: Igranje u dresu sa brojem deset čuvene Boke Juniors.

Izabrane vesti

Napadač sa italijanskim pasošem rođen u Argentini želi da se vrati u domovinu u kojoj je odrastao. Dosta mu je Evrope u kojoj je igrao za neke od najvećih klubova, okusio čari Serije A, Primere, Premijer lige... Osvaldo je višak u Interu od kada se posvađao sa Maurom Ikardijem i trenerom Manćinijem. Za Inter igra kao pozajmljen fudbalera Sautemptona, ali ga ne žele ni Sveci, ni Nerazuri. U januaru su ga tražili Juventus, Kaljari, Torino, Parma, Juventus, Milan, Galatasaraj, američki MLS ligaši, ali osim Juventusa ih je sve odbio. U Juventus nije mogao jer nije na vreme razrešio situaciju sa ugovorima u Sautemptonu i Interu. Ostao je u klubu, ali Havijer Zaneti je poručio da klub ne računa na Osvalda i da se traži model kako da raskinu saradnju. U dogovoru sa Sautemptonom, naravno. Osvaldo ima ugovor vredan 2.000.000 evra godišnje.

A, onda se pojavila Boka Juniors. Dečački san Pabla Danijela Osvalda. Argentinski velikan čeka da osvaldo raskine pozajmicu u Interu i ugovor sa Sautemtponom i da onda dođe kao slobodan igrač. Naravno, za daleko slabije uslove od onih koje ima sada. Njemu to nije problem. Spreman je da se odrekne novca da bi došao u Boku. Predsednik gigianta sa Bombonjere Angelići je danas potvrdio da čeka Osvalda sa „čistim papirima“. I da je za Osvalda rezervisana „desetka“ koju su nekada nosile legende poput Maradone i Rikelmea.

Osvaldo priznaje da sanja dres Boke...
„Tačno je da želim da se vratim u Argentinu. Krivo mi je što nikada nisam zaigrao u prvoj ligi Argentine. To mi je neostavren san. A, san svih snova bi bio da zaigram u dresu Boke Juniors za koju navijam od kada znam za sebe“, poručio je Osvaldo.

Prelazni rok u Argentini traje još 15 dana. A, plan rukovodstva Boke je da Osvaldu možda već sledećeg leta priključi Karlosa Teveza koji ne želi da produži ugovor sa Juventusom i hoće da se vrati na Bombonjeru.

Džoni Dep“ i „Apače“... Zamislite kako bi taj tandem bacao Bombonjeru u trans! 

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ASautemptonPablo Osvaldomeđunarodni fudbalItalijaInterEvropaBoka juniorsArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara