Posle osam godina u bojama u kojima je zaludeo ceo svet i Real Madrid

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.07.18. | 20:31

Nova stanica u karijeri nekada velikog talenta španskog fudbala

Pre devet godina se za njega otimalo „pola Evrope“ kao jednog od najvećih talenata španskog fudbala pošto je kao 18-godišnjak oduševio igrama u zelenom-belom dresu Rasinga iz Santandera. Na kraju ga je ugrabio Real Madrid koji je u njemu video buduću veliku zvezdu...

Osam i po godina kasnije, Serhio Kanales je opet u zeleno-belom dresu. Ovoga puta u Betisovom, s obzirom da je Rasing u međuvremenu propao kao što je pretilo da će propasti i njegova karijera kada ga je „pojeo“ Real Madrid.

Izabrane vesti

Nikad ostvarena velika nada španskog fudbala Serhio Kanales je danas kao slobodan igrač potpisao ugovor sa Betisom do 2022. godine pošto mu je istekla saradnja sa Real Sosijedadom. On dolazi kao treće pojačanje kluba iz Sevilje koji je imao sjajnu prošlu sezonu i plasirao se u Ligu Evrope. Pre njega su stigli Baragan iz Mildzbroa za 1.000.000 evra i Inui iz Eibara kao slobodan igrač.

Kanales je u Real Madridu proveo samo jednu sezonu posle čega ga je pozajmila, a potom i otkupila Valensija za koju je igrao dve i po godine. Ni tamo se nije proslavio, da bi karijeru oživeo u Real Sosijedadu gde je igrao četiri i po godine i dao 13 golova na 160 utakmica.


tagovi

Serhio KanalesLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara