Aleksandar Golovin
Aleksandar Golovin

Posledice Mundijala: Monako ponudio 30.000.000 za Golovina, CSKA ga pušta jer Rusiji treba veliki igrač

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.07.18. | 23:03

A u Moskvi to neće postati

Bio je srce tima i protekle sezone, ali previše puta su se veliki evropski klubovi opekli o talenat i ne baš preteranu ambiciju fudbalera iz Rusije. Međutim, na Svetskom prvenstvu u otadžbini Aleksandar Golovin je pokazao da za njegove usluge vredi rizikovati, pa je ovih dana 22-godišnji vezista jedna od glavih tema na Starom kontinentu.

Prvenstveno zbog Čelsijevog interesovanja, iako se danas saznalo da je Monako konkretniji u nameri da kupi fudbalera moskovskog CSKA.
Poslali smo konkretnu ponudu za CSKA. Ne mogu da vam kažem koliku, ali vrlo vrednu. Igraču standardan ugovor na pet godina. Mislim da je ovaj Monako u tranziciji najbolja opcija za Golovina. Vrlo je rizično za njega da odmah iz Rusije ode u neki od vodećih evropskih klubova. Mi smo klub koji je lansirao mnoge mlade igrače. Pogledajte samo Mbapea”, rekao je potpredsednik Kneževa Vadim Vasiljev.

Izabrane vesti

Ugledni ruski dnevnik Sport Ekspres dosolio je ovu izjavu informacijom da je na adresu Armejaca stigla ponuda vredna od 30.000.000 do 35.000.000 evra. I CSKA je bio spreman da prihvati, ali je u Moskvi odlučeno da se ipak sačeka konkretan potez Čelsija. Spekulisalo se i da je sam igrač stopirao selidbu u Francusku, ali Sport Ekspres to negira. Ipak, logično je da se i Golovin strpi. Plavci se ne odbijaju tako lako.

Nije ni do para. Nije CSKA klub koji grca u finansijskim problemima. Ovde su viši razlozi u pitanju. Rusima su prosto potrebni fudbaleri vrhunskog kalibra. Nemaju trenutno takve.
Verujem da Aleksandar može da izraste u veliku zvezdu. Nisam siguran da to može da se desi u prvenstvu Rusije. Nivo engleske Premijer lige ili španskog prvenstva prosto je mnogo viši. I ako ne želimo da ga upropastimo moramo da ga pustimo”, nesebično će predsednik CSKA Jevgenij Giner.

Dodaje da će sve biti rešeno u narednih nekoliko dana. Ako Čelsi ne požuri ostaće kratkih rukava.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Aleksandar Golovin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara