""
""

Poslednja poruka Orlova iz Moldavije: Samo pobeda! Ništa nas neće iznenaditi

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.10.16. | 18:50

"Ne znamo njihov sastav, ali uradili smo analizu i imaćemo odgovor na sve opcije protivnika tokom igre", poručuje selektor Muslin

Reprezentativci Srbije se u ovim trenucima pripremaju za poslednji trening pred sutrašnji okršaj sa Moldavijom na stadionu Žimbrua u Kišinjevu (20.45, RTS 1) u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a prema pravilima morali su da održe i poslednju zvaničnu konferenciju za medije. Opšti utisak je da svi u taboru naše selekcije mahom pucaju od optimizma i očekuju trijumf u ovom važnom meču.

Izabrane vesti

Reprezentativac Zoran Tošić očekuje tešku utakmicu, ali i pobedu.
"Danas nema lakih protivnika, pogotovo kada gostuješ. Oni će biti dodatno motivisani i zbog poraza u prvoj utakmici, ali mi razmišljamo samo o pobedi i sve ćemo učiniti da dođemo do nje", izjavio je fudbaler moskovskog CSKA.

Da je pobeda jedina opcija ponovio je i selektor Slavoljub Muslin.
"Moramo da skupljamo bodove i na neki način nadoknadimo izgubljena dva protiv Iraca koje smo zaslužili", istakao je selektor.

MOZZART kvote-->>> Moldavija - Srbija 1 (10,00), X (4,40), 2 (1,38)

Muslin je napomenuo i da Moldavci ni u čemu ne mogu da iznenade srpski tim.
"Ne verujem da mogu da nas iznenade. Ne znamo njihov sastav, ali uradili smo analizu i imaćemo odgovor na sve njihove opcije tokom igre".

Selektor Srbije zna koji će igrači početi utakmicu sa Moldavijom.
"Nemam dilemu oko sastava, igrači znaju takođe tim, tako vežbamo. Naravno, uvek nešto može da se promeni, ali znam tim koji će istrčati na teren. Video sam i teren, odličan je, dobrih je dimenzija, u normalnim razmerama i to je dobro jer protiv Iraca nam je teren pravio dosta problema", zaključio je Slavoljub Muslin.

(FOTO: www.fss.rs)


tagovi

međunarodni fudbalMoldavijafudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalrusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara