Poslednji sati prelaznog roka – ide Domagoj Vida za 16.000.000 evra! Za njim i Kvarežma...

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.02.19. | 17:45

Ponuda koja se ne odbija

U Saudijskoj Arabiji se večeras završava najzanimljiviji preazni rok u istoriji tamošnjeg fudbala. Gomila zvučnih imena je stigla ove zime u Kraljevinu Sauda, a do večeras u ponoć se očekuju još neki zanimljivi transferi.

Prvi među njima – Domagoj Vida!

Izabrane vesti

Nakon što mu je u finišu evropske fudbalske pijace propao transfer iz Bešiktaša u Romu, hrvatski štoper je sada na korak od selidbe u Suadijsku Arabiju. Tamošnji Al Nasr iz Rijada iz je ponudio Bešiktašu 16.000.000 evra na ime obeštećenja i Turci su dali zeleno svetlo.

Bešiktaš se nalazi u finansijskoj krizi, igrači nisu primili plate već pet meseci, a klub su napustila zvučna imena poput Pepea, Rajana Babela, Vagnera Lava, Tolgaja Arslana čije visoke ugovore Bešiktaš više ne može da plaća. Sledeći bi trebalo da bude Vida.

Al Nasr pokušava da završi transfer do ponoči. Na Vidinom dolasku insistira novi trener Rui Vitorija koji je nedavno zamenio Žorža Žezusa. Al Nasr je letos doveo zvučna imena poput Ahmeda Muse, Đulijana, Nordina Amrabata, Breda Džonsa... Vida bi trebalo da bude sledeće.

A stopama hrvatskog štopera bi iz Bešiktaša trebalo da krene i prva zvezda Rikardo Kvarežma. Portugalac je odbio povratak u Porto jer ima unosnu ponudu od neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije. Turski mediji tvrde da su Kvarežmini agenti već u Saudijskoj Arabiji i da su šanse 90 odsto da se transfer završi do ponoći.

Sve će biti poznato za nekoliko sati...

(FOTO: Reuters)


tagovi

Domagoj VidaZimski prelazni rok 2019Al Nasr

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara