""
""

POSTAVA ČELSIJA ZA JUNAJTED: Azar i Vilijan u napadu, Širle levi bek, De Brujn na golu... (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.08.13. | 16:10

Naravno, u pitanju je šala britanskih novinara, koji ističu da će Žoze Murinjo na raspolaganju od sada imati 12 izuzetno kvalitetnih vezista... A šta ćemo sa Van Ginkelom?!

Kada Roman Abramovič baci oko na nekog igrača, čini se da ga ništa ne može zaustaviti da, pre ili kasnije, tog fudbalera dovede u svoj klub.

Tako je bilo i u slučaju brazilskog ofanzivnog veziste Vilijana, koji je još od kraja prošle godine bio meta Plavaca. Ipak, novac i upornost Sulejmana Kerimova odvela ga je u Anži, čime je samo na kratko odložio neizbežno... Zbog svega što se u međuvremenu desilo sa klubom iz Mahačkale, pre samo nekoliko dana 25-godišnji veznjak bio je na korak od potpisivanja ugovora sa Totenhemom, čak je i prošao neophodne medicinske preglede... A onda je usledio poziv koji je promenio sve.

Izabrane vesti

Kratak razgovor koji su Kerimov i Abramovič vodili promenio je tok transfera, pa je umesto u Severnom Londonu, Vilijan završio u zapadnom delu prestonice Engleske. Iznos transfera je prava sitnica – 38 miliona evra, a vlasnik Čelsija je tako sebi priuštio lep poklon za sam kraj prelaznog roka.

Međutim, sada se javlja jedan, potencijalno veliki problem, koji bi mogao da unese nemir među igrače koji pikaju fudbal na Stamford Bridžu. Naime, Žoze Murinjo će sada na raspolaganju imati čak 12 izuzetno kvalitetnih vezista, a to su: Lampard, Mata, Azar, Oskar, Ramires, Širle, Esijen, Mozes, Mikel, De Brujn, Van Ginkel i naravno Vilijan.

Zbog toga naše britanske kolege odlučile su da Murinju pomognu da izabere najjači tim za narednu sezonu... A šta ćemo sa Van Ginkelom?!

(FOTO: 101greatgoals.com)


tagovi

Andre ŠirleČelsiEden AzarEngleskaEvropaFrenk LampardHuan MataKevin de BrujnMarko Van GinkelMikael EsijenPremijer ligaRamirešViktor MozesVilijan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara