""
""

Poštujem Boaćija, Kangu i Donalda, ali idemo jako na Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.07.17. | 17:11

Srbin iz Irtiša Mario Maslać veruje u pozitivan rezultat protiv Beograđana...

Irtiš se ne plaši Crvene zvezde. Irtiš želi aktivan rezultat pred revanš u Beogradu i plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Nekadašnji prvotimac Borca, a sada jedna od uzdanica kazahstanskog tima - Mario Maslać uveren je da on i njegovi saigrači mogu do trijumfa. 
“Spremni smo i odlučni u želji da otvorimo utakmicu protiv Zvezde čvrsto, pre svega na sredini terena. Svako ko želi da nadigra Beograđane ne sme da dozvoli njihov prodor po bekovskim linijama. Znamo se, poštujem Boćija, Kangu i Donalda, ali siguran sam da lično iskustvo i iskustvo mojih saigrača može da bude pretočeno u aktivan, po Irtiš pozitivan rezultat”, kazao je Maslać za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Milojević objasnio zašto nema dvojice, pa poveo Zvezdu u nepoznato:
To su šokovi, ništa ne bismo dobili na veštaku

Štoper Irtiša ne krije da ga muči povreda. Potpuno fit nije ni golman David Lorija, ali šta je tu je...
“Da li bi bio izgovor kada bih se požalio na leđa? Ne, svakako ću biti spreman, oran i motivisan da učinim ono što se od mene očekuje. Moji defanzivni zadaci su jasni. Isto važi i za čuvara mreže, Loriju. I on i ja smo povredili leđa. Ali protiv Zvezde se utakmica ne preskače. To Srbi u Kazahstanu svi od reda znaju i osećaju”, završava svoj raport iz Pavlodara Maslać.

PIŠE: Miloš MILIĆ

(foto: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaLiga EvropeMario MaslaćSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara