""
""

Postulati Žarka Zečevića ponovo u Humskoj: Fudbalski klub pomogao sve Partizanove sekcije

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.08.17. | 19:17

Lep gest Milorada Vučelića i Miloša Vazure

Dok je fudbalskom klubu dobro, biće i ostalim sekcijama dobro... Mnogo puta rečeno, mnogo puta napisano kada je reč o našim najtrofejnijim sportskim društvima, Partizanu i Crvenoj zvezdi.

Legendarni generalni sekretar Partizana Žarko Zečević, u trenucima najvećih uspeha, imao je običaj da pomaže košarkaški, rukometni, odbojkaški klub, pa i individualne sekcije sportskog društva iz Humske... Postulati popularnog Zeke ponovo su prisutni u domu Partizana.

Izabrane vesti

Tome u prilog i vest da je fudbalski klub, na inicijativu predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure, pomogao ostale klubove crno-bele porodice.
„Poštovani, koristimo ovu priliku da se zahvalimo na finansijskoj pomoći, dobijenoj od Fudbalskog kluba Partizan, koja nam je izuzetnoznačajna za realizaciju naših budućih ciljeva. Fudbalski klub je, kao i mnogo puta do sada, iskazao interesovanje i brigu za uslovno rečeno manje sportove. Na ovaj način potvrđeno je da solidarnost unutar crno-bele porodice postoji, naročito kada je reč o Fudbalskom klubu. To klubovima olakšava svakodnevno funkcionisanje“, stoji u dopisu koje je potpisalo devet klubova Sportskog društva Partizan.

Lep gest. Posebno ako se zna da ni fudbalski klub ne leži na parama...

(Foto Star Sport)


tagovi

EvropaMilorad VučelićMiloš VazuraFK PartizanSportsko društvo PartizanSrbijaŽarko Zečević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara