""
""

Potpisao Gustavo Pojet

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.05.16. | 20:26

Betis ima novog trenera

Dobar trener brzo nađe posao. A Gustavo Pojet ima sve preduslove da bude dobar. Njegov rad, posvećenost i južnomerički temperament, samo tri sedmice posle razlaza sa AEK-om, prepoznali su Betisu i rešili da ga angažuju, pa je proslavljeni Urugvajac od večeras i zvanično novi šef stručnog štaba kluba iz Sevilje.

Pojet je na klupi zamenio Huana Maerina, potpisao je ugovor na dve godine i od njega se očekuje da nastavi uzlaznom putanjom, jer su se zeleno-beli prošle godine vratili u Primeru, ove sezone izborili opstanak, a u narednoj će jedan od glavnih zadataka kluba biti - napad na Evropu.

Izabrane vesti

Pojeta je na stadion Benito Viljamarin doveo sportski direktor Migel Toresilja, za koga se i vezuju uspesi kluba u poslednje dve seozne i koji, prema svim najavama, ima plan kako da se pojača u letnjem prelaznom roku.

Podsetimo, Gustavo Pojet je trenersku karijeru uglavnom gradio u Engleskoj. Počeo je u nižerazrednom Svindonu, zatim je bio pomoćnik Denisu Vajsu u Lidsu, kao i Huandeu Ramosu u Totenhemu, radio je u Brajtonu koji je doveo od Lige 1 do šanse da se bori za plasman u Premijer ligu, da bi od 2013. do 2015. sedeo na klupi Sanderlenda. Ove sezone radio u grčkom AEK-u, gde je 1‚9. aprila podneo ostavku.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)

 


tagovi

ŠpanijaPrimeraGustavo PojetEvropaBetis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara