Potpisao Čejmbers: Štoper za Evropu

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.07.18. | 12:10

Ugovor do 2022.

Loran Košćelni ima 32, novajlija Sokratis Papastatopulos 30, Škordan Mustafi već 26, te mora Arsenal da misli na budućnost kad su štoperi u pitanju. Otuda nije ni čudo što je Arsen Venger u završnoj godini forsirao Roba Holdinga (22), što je zimus doveden Konstantinos Mavropanos (20), da bi danas stigla vest kako su Tobdžije produžile saradnju sa Kalumom Čejmbersom (23).

Umesto do 2021, kako je dosad bilo predviđeno, svojevremeno jedan od najtalentovanijih engleskih defanzivaca produžio je vernost Tobdžijama i obavezao se da na Emiratima ostane do 2022. Očigledno je da mu i novi trener Unaj Emeri veruje, te najavljuje bivšeg školarca čuvene Sautemptonove akademije kao čoveka na kome će, između ostalog, graditi osnovu ispred gola Bernda Lena.
Oduševljen sam što je Kalum produžio ugovor. Igrao je važnu ulogu minule i deo je mojih planova za narednu sezonu“, poručio je španski stručnjak.

Izabrane vesti

Čejmbers je leta 2014. prešao iz Sautemptona u Arsenal za 20.000.000 evra, pretprošlu sezonu proveo je na pozajmici u Midlsbrou i očigledno ojačao, pa ga je Venger minule sezone korisito na osam od deset utakmica Lige Evrope (premijeru sa Kelnom propustio jer je bio u drugom timu, posle čega tri kola nije igrao zbog povrede rebre), što je nagoveštaj da bismo Kaluma i na jesen mogli da gledamo u drugom po važnosti UEFA takmičenju.

FOTO: FC Arsenal


tagovi

Kalum Čejmbersnovi ugovor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara