""
""

Potpisao Federiko Falkone: Za drugoligaša, menja crnogorskog špica

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.12.16. | 10:57

Sećate li se doskorašnjeg napadača Valete?

Letos je, bar na nekoliko dana, njegovo ime titralo na usnama ovdašnjih zaljubljenika u fudbal. Ponajviše zbog spektakularnog gola koji je postigao protiv Crvene zvezde. Tad su navijači beogradskog kluba bili srećni što se argentinski napadač povredio i nije mogao da igra za Valetu u revanšu kvalifikacija za Ligu šampiona, čak se stidljivo pominjalo da bi mogao da „legne“ Vojvodini u finišu prelaznog roka, ali ako je neko u Beogradu i Novom Sadu uopšte razmišljao o 26-godišnjem špicu - ta mogućnost više ne postioji.

Naime, Federiko Falkone je ove zime napustio Maltu i jutros ozvaničio prelazak u Maleziju. Potpisao je jednogodišnji ugovor sa Terenganuom, timom koji je jesenas ispao iz Prve lige, što znači da će se od naredne sezone takmičiti u drugoligaškom rangu.
Posle godinu i po dana u Valeti došlo je vreme da se pozdravim sa Maltežanima i zahvalim navijačima na podršci. Isto tako, hvala Terengauu, što veruje u mene. Nadam se da ćemo imati dobru sezonu“, rekao je Falkone, koji u novi klub stiže kao zamena za 202 centimetra visokog crnogorskog špica Bogdana Milić.

Izabrane vesti

Podsetite se gola koji je Federikoa Falkone dao Crvenoj zvezdi...

 


tagovi

EvropaFederiko FalkoneMalezijaMaltameđunarodni fudbalvaleta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara