""
""

Potpisao Janik Bolasi, ali rekord Evertona nije pao

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.08.16. | 15:03

Kristal Palasu 26.000.000 evra odmah, možda još 5.000.000

Njegovo srce i duša su na nekom drugom mestu.

Alan Pardju o Janiku Bolasiju. Posle poraza od Vest Broma (0:1).

Izabrane vesti

Bio je u pravu menadžer Kristal Palasa. Dobio je i potvrdu. Posle srca i duše krilni vezista iz Konga i telom je, posle četiri godine, napustio Selhurst Park. Otišao je u - Everton.

Klub sa Gudisona doveo je 27-godišnjeg ofanzivca, sa njim potpisao petogodišnji ugovor i dodelio mu dres sa brojem 14 na poleđini.
„Jedva čekam da ga obučem. Everton je veliki klub, znam sve o njemu, jer sam igrao protiv Karamela godinama. Što se mene tiče, nije bila potrebna velika mudrost da bih se preselio na Gudison. To što sam došao ne znači da je posao gotov. Zapravo, tek sad moram da zapnem kako bih se uklopio u ekipu. Spreman sam za novi izazov u karijeri“, najavio je Janik Bolasi.

Everton je platio Kristal Palasu 26.000.000 evra i obavezao se da će, ako Bolasi ispuni bonuse, na račun klub iz Liverpula prebaciti dodatnih 5.500.000 evra. Veliki novac, ali i velika očekivanja od drugog najskupljeg igrača u istoriji kluba, jer je samo Romelu Lukaku više plaćen Čelsiju (35.000.000 evra).

Inače, novi trener Evertona Ronald Kuman je ovog leta, pre Bolasija, doveo golmana Matina Stekelenburga iz Fulama, vezistu Idrizu Gaja iz Aston Vile i dosadašnjeg štopera Svonsija Ešlija Vilijamsa.


tagovi

TransferiPremijer ligaKristal PalasJanik BolasiEvropaEvertonEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara