""
""

Potpisao Jarmolenko! Počelo trošenje para od Dembelea...

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.08.17. | 15:05

Sledeća meta je zvezda Pari Sen Žermena

Kao što je juče i najavljeno, Borusija Dortmund je dovela Andrija Jarmolenka kao veliko pojačanje!

Izabrane vesti

Ukrajinski ofanzivac je danas prošao lekarske preglede u Dortmundu i potpisao ugovor do 2021. godine, a u novom klubu će nositi dres sa brojem devet. On dolazi kao zamena za Usmana Dembelea koji je nedavno prešao u Barselonu.

Još ne se zna koliko para je Borusija izdvojila za transfer Ukrajinca. Pominju se cifre od 20.000.000 do 30.000.00 evra, a najverovatnija varijanta je da je Jarmolenkov transfer vredan 25.000.000 evra. Što ga čini najskupljim fudbalerom u istoriji kijevskog Dinama.

Međutim, dolazak Jarmolenka nije kraj prleaznog roka na Vestfalena. Pre Jarmolenka su došli štoperi Zagadu i Toprak, vezista Daud i ofanzivac Filip. I čeka se još jedno pojačanje u ofanzivnom delu timu. Do sada su pominjala imena Želsona Martinsa iz lisabonskog Sportinga, Injakija Vilijamsa iz Bilbaoa i Maksvel Korne iz Liona, a sada je u prvi plan iskočilo ime Julijana Drakslera.

Odlični Nemac je precrtan u Pari Sen Žermena posle dolazaka Nejmara i Mbapea. Žele ga brojni klubovi poput Arsenala, Monaka, Liverpula, ali bi on najradije da se vrati u Nemačku. Pare nisu problem za Milionere koji su inkasirali 102.000.000 evra od prodaje Dembelea u Barselonu. 


tagovi

Andrij Jarmolenko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara