""
""

Potpisao Majkl Kerik

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.06.16. | 16:36

Žoze Murinjo - Arsen Venger 1:0

Žoze Murinjo je odneo još jednu pobedu nad Arsenom Vengerom. Tradicionalno rivalstvo, građeno u proteklih 12 godina, nastavljeno je po povratku Portugalca u Premijer ligu, koji je danas završio posao oko produžetka saradnje sa Majklom Kerikom i tako osujetio plan menadžera Arsenala da iskusnog vezistu privoli da pređe na Emirate.

Kerik je u četvrtak produžio ugovor sa Mančester junajtedom, na još godinu dana. Sasvim je razumljivo, što je saradnja oročena samo na 12 meseci, jer engleski klubovi u poslednje vreme tako posluju sa igračima koji su prešli 30. godinu života. A Kerik 28. jula puni 35.
Veliki klub poput Mančestera je bio deo mene u proteklih deset godina, stoga sam oduševljen što će se ovo neverovatno putovanje nastaviti. Sjajno je što ću imati priliku da radim pod vođstvom Žozea Murinja, trenera koji je dosta toga postigao tokom trenerske karijere. Žaleo bih istovremeno da zahvalim navijačima za njihovu bezrezervnu podršku. Sjajno je što smo minule sezone osvojili FA kup, nadam se da će u godinama koje slede biti još trofeja na Old Trafordu”, rekao je Majkl Kerik.

Izabrane vesti

Bivši prvotimac Totenhema je od 2006. do danas sa Crvenim đavolima osvojio pet titula prvaka, po jedan trofej u FA i Liga kupu, Ligu šampiona i FIFA svetsko prvenstvo za klubove.
Majkl je veoma inteligentan vezista, sjajno “čita” igru. Zadovoljan sam što smo produžili ugovor. Forma iz prethodne sezone pokazuje da su njegove sposobnosti i uživanje u igri isti kao što su uvek bili. Kerik je fudbaler bogatog iskustva, njegovo znanje biće od velike koristi za mene. Zaista se radujem što ćemo sarađivati”, dodao je Žoze Murinjo.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer liganovi ugovorMajkl Kerikletnji prelazni rok 2016EvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara