""
""

Potpisao Srđan Vujaklija!

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.12.15. | 09:56

Iznenađujuća destinacija jednog od najboljih fudbalera Borca

Srpski fudbaleri u Kazahstanu mogli bi da dobiju pojačanje u liku jednog od najzapaženijih fudbalera Sueprlige ove jeseni. Srđan Vujaklija, napadač Borca iz Čačka, potpisao je za Ordabasi i ako ne bude veleobrta u zimskim danima bi trebalo da se preseli na novu destinaciju.

To javlja Sportski žurnal, uz tvrdnju da se strelac deset golova u prvenstvu u formi predugovora obavezao na saradnju klubu iz Šimkenta, za koji već igraju srpski internacionalci Branislav Trajković i Aleksandar Simčević.

Izabrane vesti

Prema Žurnalovim saznanjima, Vujaklija je predugovor potpisao 23. novembra, devet dana pre utakmice protiv Crvene zvezde, na kojoj je, zajedno sa Darkom Zorićem i Filipom Kneževićem, bio ključna karika u senzacionalnoj pobedi Čačana. Logično je posle takve partije očekivati interesovanje još nekih klubova. Pre svih iz Zapadne Evrope, koji će pokušati da iskoriste činjenicu da posao nije formalizovan. A od ranije su za njega zaintereosvani predstanvici Atalante.

Razumljivo je i ako čelnici Borca posle poslednjih dešavanja budu želeli da promene plan i Srđana Vujakliju prodaju u neki drugi, platežno moćni klub. Samo, kakve će onda poteze povući Ordabasi?

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrđan VujaklijaSrbijaOrdabasiBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara