""
""

Potraga za Avramom Grantom: Konačno lociran u Engleskoj, naređen hitan povratak u Ganu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.03.16. | 11:57

Selektor Crnih zvezda na udaru medija zbog činjenice da dva meseca nije bio u zemlji

Avram Grant kao da je zaboravio da je selektor Gane. Fudbalski savez ove zemlje naredio je selektoru Crnih zvezda da se hitno vrati u zemlju, nakon što se posle dva meseca odsustva pojavio na televiziji Skaj sport kao stručni konsultant.

Izabrane vesti

To je iziritiralo medije u Gani, koji su osuli paljbu po Izralcu, s obzirom da je bio toliko dugo odsutan iz zemlje, a za svega tri nedelje njegov nacionalni tim očekuje kvalifikacioni meč za Kup afričkih nacija protiv Mozambika.

Kada je odlazio iz zemlje, bivši trener Čelsija i Partizana navodno je obećao da će pomno pratiti prvenstvo u Gani, kako bi pronašao nove potencijalne kandidate za seniorski tim, ali ga očigledno više zanimaju zbivanja u engleskoj Premijer ligi.

To je iziritiralo javnost u Gani, pa će Grant u narednom periodu morati da pokaže veću posvećenost nacionalnom timu koji vodi.

Izraelski stručnjak postavljen je na kormilo nacionalnog tima Gane u novembru 2014. godine, a na prethodnom Kupu nacija vodio ga je do finala, gde je porežen od Obale Slonovače u penal seriji.

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalIzraelGanaAvram Grant

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara