"Gabrijel Paulista (levo) i Mateo Musaćo"
"Gabrijel Paulista (levo) i Mateo Musaćo"

POTVRĐENO: Arsenal doveo štopera od 20.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.01.15. | 22:15

U suprotnom smeru krenuće napadač Džoel Kempbel, koji će narednih šest meseci provesti u Viljarealu...

Gabrijel Paulista (levo) i Mateo Musaćo

Bilo je sumnji oko eventualnog gubitka velikog pojačanja zbog neispunjavanja uslova za dobijanje radne dozvole, te moguće krađe od strane Mančester junajteda, ali sada su sve nedoumice otklonjene -  Gabrijel Paulista novo je pojačanje Arsenala!

Izabrane vesti

Brazilski štoper i još uvek zvanično član Viljareala oprostio se od saigrača na Madrigalu i krenuo put Londona, gde bi već u nedelju ili najkasnije ponedeljak trebalo da prođe medicinske preglede i potpiše višegodišnji ugovor sa Tobdžijama. Žuta podmornica je trebalo da dobije tačno 20.000.000 evra na ime obeštećenja, ali će milion evropskih novčanica ostaviti u kasi Arsenala, pošto će klub pojačati Džoel Kembel. Mladi napadač doći će na šestomesečnu pozajmicu kako bi konačno dobio preko potrebnu minutažu, pošto kod Arsena Vengera nije dobio previše prostora za igru. 

Oba kluba su tako profitirala - Tobdžije su dobile veliko pojačanje u zadnjoj liniji, a Viljareal lepu sumu novca i još jednu opciju u navali.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015ViljarealŠpanijaPrimeraPremijer ligaGabrijel PaulistaEvropaEngleskaDžoel KempbelDžoel KembelArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara