""
""

Potvrđeno: Brašanac debituje na Mestalji

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.09.16. | 11:40

Dve dileme Gustava Pojeta

Dileme, ako su i postojale, više nema. Darko Brašanac debitovaće za Betis već u prvom meču po okončanju pauze nastale zbog obaveza reprezentacije. Bivši zamenik kapitena Partizana impresionirao je trenera seviljskog kluba Gustava Pojeta, koji je uoči gostovanja Valensiji najavio da će Srbina, angažiovanog ovog leta, staviti u tim.
„Ne postoje nikakve smetnje za debi Brašanca, jer je on došao spreman kod nas“, potvrdio je urugvajski strateg, ostavljajući dileme kad je reč o još dvojici novajlija. „Kad je u pitanju Rajan Donk moraćemo da sačekamo do sutra i vidimo hoće li stići da se oporavi, jer je imao napornu sedmicu. Što se tiče Antonija Sanabrije, teško će na teren, jer je do juče radio odvojeno od ekipe“.

Betis je u početna dva kola osvojio samo bod, ali Valensija je još gora, pošto je pretrpela oba poraza. Mada, Slepim miševima je saveznik tradicija, pošto 30 godina na svom stadionu nisu izgubili od zeleno-belih.
Nismo pričali o prokletstvu Mestalje. Momci u ekipi znaju da je ovo za nas specijalna utakmica, zbog specifične situacije u kojoj se nalazi naš rival. Nekad vam se ukaže prilika da ga dobijete. Nadam se da je sad taj trenutak“, rekao je Gustavo Pojet.

Izabrane vesti

Susret trećeg kola Primere između Valensije i Betisa na programu je u nedelju od 16 časova, a kvote Kladionice MOZZART za taj duel možete pogledati OVDE.


tagovi

ŠpanijaPrimeraGustavo PojetEvropaDarko BrašanacBetis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara