"Dragoslav Šekularac"
"Dragoslav Šekularac"

Povratak Šekularca: Celog života zbog talije igram protiv, ali sada ću zakucati keca na Zvezdu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.04.15. | 21:54

Druga Zvezdina zvezda u optimističnom raspoloženju dočekuje 148. večiti derbi i dodaje: “Jović može da postanje veliki“

Dragoslav ŠekularacNija ga bilo pune tri godine. Zidovi stadiona Rajko Mitić poželeli su se Dragoslava Šekularca. I konačno ga dočekali. Posle tri godine odsustva sa večitih derbija druga Zvezdina zvezda u intervjuu za Večernje novosti najavljuje da će sa tribina posmatrati subotnji okršaj crveno-belih sa Partizanom.
"To je samo jedna od nekoliko promena. Tri godine nisam išao na stadion, sada ću doći da navijam iz petnih žila, jer derbi je uvek derbi mada ga mnogo nipodoštavaju. A pre toga ću da zakucam velikog keca na moju Zvezdu. Mada ja celog života igram protiv njeg, zbog talije", kaže za Novosti Šekularac i optimistično ističe da je pritisak na Partizanu.
"Zvezda nema šta da izgubi... Sr druge strane, ako Partizan izgubi zakuvaće se, pa ako i posle toga dođe do titule ostaće da crna mrlja sa derbija".

Podseća legendarni fudbaler i da u derbiju, a odigrao ih je on mnogo, nema favorita. Ali i da derbi pravi istinske asove. Da li bi baš u subotu takav mogao da postane i mladi Luka Jović?
"Naravno, i zaboravite godine, pa ja sam kao klinac ušao u prvi tim, Džajić takođe... Mali je ušao u seriju, oseća loptu, dobio je na samopouzdanju, pravi je golgeter. Eto mu prilike da to i dokaže, a nema čega da se plaši. Neka samo igra, neka ga njuh i lopta vode do gola. Neka zatrese mrežu, postane veliki i dovede Zvezdu do pobede", zaključio je Šekularac intervju za Novosti.

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaLuka JovićDragoslav ŠekularacFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara