"Henrik Larson"
"Henrik Larson"

POVRATAK VELIKOG MAJSTORA: Henrik Larson kao u najboljim danima! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.06.13. | 14:25

Nije postigao pogodak, ali zato je uspeo da upiše asistenciju svom sinu Džordanu (15), što je zaista neverovatan podvig, s obzirom da se ne dešava baš tako često da otac i sin igraju u isto vreme...

Henrik LarsonObećano – ispunjeno! Henrik Larson je posle četiri godine odmora odlučio da se vrati iz penzije, izglanca stare, prašnjave kopačke i odigra još jedan zvaničan meč za svoj dečački klub Hogaborg! I to sa svojim 15-godišnjim sinom Džordanom!

Vest koja je ogromnom brzinom odjeknula fudbalskom Evropom ekspresno je dobila i svoju potvrdu na terenu. Otac i sin su zajedničkim snagama potukli Tenhult sa 4:2. I ne samo to, Henrik i Džordan su izvukli klub iz zone ispadanja!

Izabrane vesti

Bivša zvezda Seltika, Barselone i Mančester junajteda, koja u Hogaborgu ima ulogu asistenta menadžera, odlučila je da svom klubu pomogne, s obzirom da je veliki broj igrača povređen i da nisu imali previše opcija u napadu.

Očigledno je da je povratak velikog majstora urodio plodom, ali pitanje je da li će Henrik imati želju, snagu i volju da odigra još koji meč u redovima švedskog četvrtoligaša.

Posle utakmice, Henrik je pohvalio svog sina, kojem je čak uspeo i da asistira kod pogotka.
“Nismo imali priliku da nešto mnogo kombinujemo, ali sam jako ponosan na njega. Ovo je retka prilika za nekog igrača da odigra zvaničnu utakmicu sa svojim sinom“, rekao je tata Larson.

Supertalentovani sin Džordan, kojeg traže najveći evropski klubovi, istakao je da je veoma srećan zbog toga što je odigrao utakmicu sa ocem i pritom pokazao da "iver ne pada daleko od klade".
“Bilo je veoma zabavno. Nadam se da ću sledeći put uspeti ja njemu da asistiram za pogodak“, rekao je Larson junior, čime je pokrenuo novu medijsku priču o aktivnom povratku žive legende na teren.

(FOTO: screenshot - youtube.com)


tagovi

Džordan LarsonEvropaHenrik Larsonmeđunarodni fudbalŠvedska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara