"Nikola Mitrović"
"Nikola Mitrović"

Povratnici: Kruševački Gatuzo - treći put! Filip Knežević potpisuje bez menadžera

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.09.17. | 08:47

Napredak i Borac jačaju ekipe i posle završetka prelaznog roka

Nikola MitrovićSvuda pođi, u Napredak dođi.

Nikola Mitrović se vratio pod Bagdalu. Iskusni vezista - kome su s početka karijere, zbog agresivne igre ljubitelji fudbala prikačili nadimak „kruševački Gatuzo“ - ponovo se je zdužio dres Čarapana. Kao slobodan igrač, pošto mu je završetkom minule sezone istekao ugovor sa kiparskim Anartozisom, potpisao je jednogodišnji ugovor i trebalo bi da bude od velike koristi ekipi Nenada Sakića.

Izabrane vesti

Možda počev već od utakmice devetog kola u kojoj Napredak u sredu, od 20.00 na svom stadionu dočekuje Voždovac. Očekuje se da na tom meču Mitrović započne treći mandat u Napretku (2004-2007, 2010), uz podsećanje da je igrao još za Partizan, rusku Volgu, mađarski Ujpešt i Videoton, u Izraelu je nosio dresove Makabija iz Tel Aviva i Bnej Jehude, a ima iskustvo i iz Kine, pošto je bio član Šangaj Šenksina.

Filip KneževićPravilo po kome klub može da angađuje igrača i van prelaznog roka - ako je ovaj slobodan - verovatno će iskorisitit i Borac. Posle ne baš vesele epiziode u Vojvodini, Filip Knežević je, uverava Sportski žurnal, na dobrom da se vrati u Čačak i treći put u karijeri postane član Zebri (2009-2012, 2015).

Krilni vezista, rodom iz Raške, već nekoliko sedmica trenira sa izabranicima Igora Spasića i čini se da je dogovor na pomolu.
Ne isključujem mogućnost da ponovo obučem dres Zebri. Nemam agenta. U slučaju da ispoštuju moje zahteve vratio bih se u Borac i pored mnogo primamljivijih ponuda dva sueprligaša“, rekao je za Žurnal 26-godišnji Filip Knežević, koji je u karijeri igrao još za Partizan, kragujevački Radnički, portugalsku Vitioriju Gimaraeš, a pre Vojvodine bio član Čukaričkog.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Borac ČačakFilip KneževićNapredak KruševacNikola MitrovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara