"Vilšir"
"Vilšir"

Povrede će mu upropastiti karijeru: Vilšir doživeo novi peh i pauzira dva meseca!

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.08.15. | 12:30

Dvadesettrogodišnji vezni igrač povredio se na treningu samo dan pre pobede protiv Čelsija od 1:0 u finalu Komjuniti šilda

Vilšir

Fudbaler Arsenala Džek Vilšir najverovatnije će pauzirati između šest i osam nedelja zbog nove povrede skočnog zgloba, koju je zadobio na treningu u subotu.

Izabrane vesti

Kako prenosi Bi-Bi-Si, Vilširu je napukla kost desnog nožnog članka.

Dvadesettrogodišnji vezni igrač povredio se na treningu samo dan pre pobede protiv Čelsija od 1:0 u finalu Komjuniti šilda.

Kako je navedeno, Vilšir neće morati na operaciju, ali se očekuje da propusti dva meseca ove sezone.

Vilšir je veći deo prošle sezone bio odsutan upravo zbog povrede levog skočnog zgloba, a dva puta je morao da se podvrgne operaciji posle povrede ligamenata u novembru.

Brzonogi vezista se vratio na teren tek za poslednjih šest mečeva sezone, uključujući finale FA kupa u kojem je Arsenal slavio protiv Aston Vile.

Problemi sa skočnim zglobovima mučili su Vilšira tokom čitave karijere. On je zbog toga imao dve hirurške intervencije, a 2011. bio je primoran da pauzira 17 meseci.

Menadžer Tobdžija Arsen Venger rekao je u maju da su Vilširu potrebne jedna ili dve godine bez problema kako bi vratio samopouzdanje i veru u sebe, ali to nikako da se dogodi.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaEvropaEngleskaDžek VilširArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara