""
""

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Odlična dvojka na Modenu i još bolja na Galatasaraj, kec u Sijeni!

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.05.14. | 11:05

Pročitajte nekoliko predloga za 25. maj

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

FIKSEVI DANA

Izabrane vesti

PESKARA – MODENA (tip 2, kvota 1,90)

Dva kola pre kraja Serije B i Peskara je obezbedila opstanak u ligi tako da će sledeća dva meča igrati za publiku. Sa druge strane Modena još pokušava da osigura jedno od mesta koje vodi u baraž za promociju u prvu ligu Italije. Pritom gostujuća ekipa je u odličnoj formi i nije zabeležila poraz u poslednjih 14 utakmica, a trijumfovala je u poslednjih četiri utakmica.

SIJENA – PADOVA (tip 1, kvota 1,60)

Sijena se probudila kada je to najvažnije i danas bi mogla da presudi nesrećnoj Padovi, izbaci je u treću ligu i ostane u borbi za plasman u  Seriju A. Domaćin je vezao dva trijumfa, ali su i gosti u prošlom kolu prekinuli negativan niz. Ipak, kec je prilično realan.

DUKLA – LIBEREC (tip 3+, kvota 1,70)

Liberec zauzima četvrto mesto u ligi, poslednje koje vodi u Ligu Evrope i svim silama će pokušati da ga zadrži u ova poslednja dva kola. Ekipa neće kalkulisati i moraće da napadne, pritom je na poslednjih osam mečeva Libereca palo minimum tri gola. Dukla je odavno osigurala sigurno mesto u sredini što je dovelo do vidnog pada forme pa tim iz prestonice ne zna za pobedu u poslednje četiri utakmice, a u poslednjih osam ima samo jednu pobedu.

VREDI POKUŠATI

BANVIT – GALATASARAJ (tip bezh 2, kvota 2,40)

Galata je bila prilično sigurna u prvom meču polufinala turskog plej-ofa i sada ima priliku da dođe do gotovo nedostižne prednosti u seriji. Banvit je imao očajno šutersko veče u prvoj utakmici, koje će se teško ponoviti danas, ali će krajnji ishod ponovo zavisiti od tima iz Istanbula. Kvota na dvojku je odlična i zaista vredi pokušati sa tipovanjem na nju.

PLZENJ – BRNO (tip 4+, kvota 2,75)

I jedan i drugi tim su prebrinuli sve rezultatske brige u ovoj sezoni, pa bi sada mogli da odigraju jedan meč za dušu navijača. Sparta je domaćinu nedavno nakon titule „otela“ i kup na penale, pa sada pred svojim navijačima mora da se iskupi za sezonu bez trofeja. Gosti su rasterećeni, a imaju dovoljan kvalitet da postignu bar pogodak na Dosan areni.

ZA IZBEGAVANJE

LEJTON ORIJENT – ROTERAM

Jučerašnji meč Kvins Park Rendžersa i Derbija je najbolje pokazao koliko finalne utakmice baraža za plasman u viši rang mogu da budu nezahvalne za prognoziranje, a očekujemo da će tako biti u finalnom meču Lige 1. Lejton Orijent i Roterham su sličnoj formi, a u međusobnim duelima nema tima koji dominira pa je najbolje preskočiti ovu utakmicu na tiketu.

Šta vi mislite? Imate li ideje koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta.


tagovi

SijenaPeskaraItalijaEvropaČeškabet analizameđunarodni fudbalklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara