"Braga"
"Braga"

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Braga ne sme da omane, miriše na iks u Štutgartu

Vreme čitanja: 3min | pet. 25.10.13. | 10:54

Pročitajte nekoliko predloga za 25. oktobar...

BragaNAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

FIKSEVI DANA

BRAGA – AKADEMIKA (tip 1, kvota 1,45) 

Braga ove sezone ne igra kako nas je navikla u nekim ranijim godinama, ali ovde jednostavno mora da pobedi. Pod broj jedan, na svom Munisipalu tradicionalno dobija sve osim članova velike trojke Portugala. Akademika, takođe, na strani nije opasan rival. Kec ne bi smeo da izostane.

GROJTER FIRT – INGOLŠTAD (tip 1, kvota 1,60)  

Sjajan start sezone za Detelinare, ali i kriza iz koje nikako da izađu. Ovu priliku baš zbog toga ne bi smeli da propuste, jer u Firt dolazi bavarski rival Ingolštad – poslednjeplasirani tim na tabeli Cvajte i tim sa trećom najgorom odbranom u ligi. A kako Firt uz Union Berlina ima najbolji napad pobeda bi morala da dođe.

VASLUJ – UNIVERZITATEA KLUŽ (tip 1, kvota 1,40)

Derbi začelja rumunske lige 1, ali nemamo dilemu da bodovi ostaju u Vasluju, koji drži fenjer samo zbog toga što je sezonu počeo sa minusom od osam bodova. Osim Steaue, četa Jonuta Mošteanua je kod kuće bez problema izlazila na kraj sa svim rivalima, a večeras joj u goste dolazi jedini tim koji još ne zna za pobedu u Ligi 1.  

VREDI POKUŠATI

ŠTUTGART – NIRNBERG (tip X, kvota 3,80)

Znamo da će ovde zategnuti keca, ali sačekajte trenutak i dobro razmislite. Ni jedan ni drugi ne mogu da se pohvale neko formom. Pritom statistika i tradicija naslućuju da ovde vrlo lako može da dođe iks. Štutgart je vezao dva meča igrajući nerešeno, Nirnberg je na poslednjih pet mečeve čak četiri puta remizirao, a pritom i njihov poslednji međusobni meč na Mercedes-Benc areni završen je bez pobednika. Zaključak izvedite sami…      
 

NEC – HERENVEN (tip GG2+, kvota 3,70)

Tip za hazardere.  Ali ima osnova za veru u po dva gola na obe strane. Na poslednja tri meča na NEC-ovom Gofert stadionu rezultati su bili 2:3, 3:3, 2:2. Na poslednjem gostovanju Herenvena 3:3. Kvota je primamljiva, možda bi rizik mogao da se isplati. 
BorjanSIVASPOR – ERČIJESPOR (tip 1, kvota 2,05)

Sivaspor je u odličnoj, a Erčijespor u očajnoj formi. U ovom slučaju domaćin je nanizao tri pobede i prošle nedelje otkinuo bod favorizovanom Trabzonu. S druge strane, gosti su doživeli dva uzastopna poraza, pali su ispod crte i teško da će bodove spasa pronaći protiv ekipe koju predvodi čuveni Brazilac Roberto Karlos, a između stativa noćna mora za protivničke napadače Milan Borjan.  

ZA IZBEGAVANJE

NANT – LIL 

I jedan i drugi igraju sjajno. Nant je vezao četiri uzastopne pobede, dok je Lil od pet mečeva čak četiri rešio u svoju korist, a remizirao samo u gostima protiv Liona. Ovo je direktna borba za treće mesto i postoji realna mogućnost da će neko prekinuti niz. Najbolje je da preskočite ovaj par, ali ako baš ne možete da odolite probajte 0-2. Gosti su u prvih deset kola Lige 1 primili samo četiri pogotka. Još jedan podatak vredan pažnje – čak 99 odsto međusobnih duela završeni su sa maksimalno dva gola.  

ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve (...) koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

bet analizaEvropameđunarodni fudbalpredlozzi i tipovanjatipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara