"Zastava Čelsija"
"Zastava Čelsija"

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Čelsi je u petoj brzini i ne može da smanji gas

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.09.14. | 11:24

Pročitajte nekoliko predloga za 17. septembar

Zastava ČelsijaNAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

FIKSEVI

Izabrane vesti

AJAKS – PSŽ (tip ki2, kvota 1,75

Parižani su u poslednjih 18 utakmica u Ligi šampiona poraženi samo dva puta, a ove sezone su se u potpunosti fokusirali na ovo takmičenje jer u domaćoj ligi nemaju pravo takmičenje. Zlatan Ibrahimović će igrati protiv bivšeg kluba i sigurno neće dopustiti saigračima da ga obrukaju, pritom Kopljanici imaju ozbiljnih problema u odbrani i u Erediviziji, tako da će Kavani, Moura, Pastore i Laveci moći da se razmašu.

BLEKBURN – DERBI (tip tgg GG, kvota 1,57

Na samo jednoj od poslednjih sedam utakmica Blekburna oba tima nisu postigli gol, a kako je u poslednje vreme domaći tim prilično efikasan verujemo da će i ovde postići gol, dok ni Derbi ne zaostaje kada se govori o primljenim i datim golovima. U poslednjih pet utakmica čak četiri puta je došao GG.

ROMA – CSKA (tip ki1, kvota 1,55)  

Uzdamo se u želju Rome da pokaže da joj je zaista mesto u Ligi šampiona, ali ne zaboravljamo ni sjajnu partiju protiv Fjorentine. CSKA je budžetom svakako na istom, ako ne i većem nivou, ali na gostovanjima nije sjajan. A mislimo i da je lošiji tim od Vučice, koja ume da bude prilično opasna kad se razgoropadi. Hrabriji neka razmisle o kombinaciji keca sa tri ili više golova. Plaća se kvotom 2,45.

VREDI POKUŠATI 

ATLETIK BILBAO – ŠAHTJOR (tip ki1, kvota 2,05)

Šahtjor je u Ukrajini neprikosnove, sezonu je otvorio sa šest pobeda na kojima je postigao 15 golova, ali svi znamo koliko je San Mames vruć teren. Od početka prošle sezone Atletik je u Bilbau pao samo pred madridskim Atletikom (dva puta) i Espanjolom. U kvalifikacijama za Ligu šampiona tamo je stradao Napoli (3:1). Isplati se rizikovati za kvotu 2,05.

MARIBOR – SPORTING LISABON (tip GG3+, kvota 2,65)     

Sporting ne briljira ove sezone, ali je na sve četiri utakmice u Primeiri postigao po gol, a verujemo da je kadar da postigne i na Ljudskom vrtu. Na kojem, tek da primetimo, Maribor po pravili trese mreže rivala, uglavnom po dva ili više puta. Kad je konačan ishod u pitanju blagu prednost dajemo Standardu (kvota 1,95), ali radije biramo golove. 

ČELSI – ŠALKE (tip ug4+, kvota 2,85

Ovo više nije onaj isti Čelsi od prošle godine, tačnije nije isti Murinjo, jer njegove ekipe i sipaju i primaju golove. Tako da je na dve prethodne utakmice postignuto više od pet golova, a i poslednja utakmica Šalkea je završena sa pet pogodaka. Ne verujemo da će Plavci stati u ovoj utakmici, a kako nemački tim igra ove sezone verujemo da će publika na Stamord Bridžu videti nekoliko golova.

(FOTO: Action images)


tagovi

dojaveEvropaklađenjepredlozzi i tipovanjasaveti za klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara