Prednost domaćinu i malo golova

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.06.18. | 12:42

Ipak je reč o dve od tri najbolje odbrane u ligi

Možda zvuči malo čudno ako vam kažemo da se dobre kvote kriju u Uzbekistanu, ali tako je to kada nema dobre ponude. Zapravo, ima (prijateljska Austrija - Brazil, finale Rolan Garosa, plej-of Serija B i Segunda, odbojkaši, rukometaši, košarka), ali mahom je ovde reč ili o pripremnim utakmicama ili o samim završnicama takmičenja, što je, složićete se, nezahvalno za prognozu. 

Zato smo se i pozabavili Uzbekistanom. Tamo je sezona u punom jeku, ne verujemo da znate nešto o tamošnjim klubovima, tako da ćemo bez mnogo filozofije odmah preći na stvar jer je utisak da sama forma dovoljno govori. Na otvaranju 15. kola snage odmeravaju Navbahor i Kokand, a nakon 13 mečeva ove ekipe razdvaja devet bodova. Navbahor je treći sa 24, Kokand osmi sa 15 i sa te strane je sve jasno. Navbahor je favorit.

Izabrane vesti

Ipak, imajte na umu da Kokand ume da bude baš tvrd, ali i Navbahor. Ove dve ekipe su uz prvoplasirani Pahtakor primile najmanje golova u prvenstvu. Pahtakor je sedam puta vadio loptu iz mreže, Navbahor osam, Kokand devet. Svi ostali su to činili dvocifreni broj puta, od 12 pa nagore.

Da bi i danas trebalo da vidimo tvrd meč svedoči i istorija međusobnih duela ovih timova. Na pet proteklih dvoboja Navbahora i Kokanda zaokružen je tip 0-2, od čega triput GG, odnosno dolazio je tačan rezultat 1:1. Kokand je dobio dva protekla okršaja sa Navbahorom kod kuće bez primljenog gola, ali zato nije slavio na prethodna dva kada je gostovao, što znači - prednost domaćinu i malo golova.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 16:00 4221 UZB 1 Navbahor - Kokand kmb 1X&0-2 2,05
Ukupna kvota2,05

UZBEKISTAN 1 - 15. KOLO: 

Nedelja

Ponedeljak

Utorak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

Uzbekistan 1Uzbekistan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara