""
""

Predsednik Radničkog iz Niša pretio sudiji Vujoviću! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.09.13. | 09:42

Kako pišu Večernje novosti, predsednik Radničkog Darko Bulatović je prvo u poluvremenu meča preko tribina ušao u tunel za sudijom Majom Vujovićem i pretio mu, a zatim to isto učinio i posle utakmice, kada je više od pola sata vodio raspravu sa arbitrom

Radnički iz Niša je u subotu na Karaburmi doživeo prvi poraz u novoj sezoni Jelen Superlige i dozvolio da Partizanu i Čukaričkom da mu pobegnu tri boda (2:1). Ipak, rezultat meča i zbivanja na samoj utakmici, pala su u senku onoga što se dešavalo na poluvremenu i po završetku meča na Omladinskom stadionu.

Naime, kako pišu Večernje novosti, predsednik Radničkog Darko Bulatović je prvo u poluvremenu meča preko tribina ušao u tunel za sudijom Majom Vujovićem i pretio mu, a zatim to isto učinio i posle utakmice, kada je više od pola sata vodio raspravu sa arbitrom.

Izabrane vesti

Trener OFK Beograda Zlatko Krmpotić potvrdio je nemile scene ispred svlačionica.
"Sramota je to šta su sve neki ljudi iz tabora Nišlija govorili, ali nije moje da prvi otvaram tu priču i iznosim detalje. Ali ako se druga strana bude oglasila, onda ću i ja pričati", rekao je Krmpotić.

(FOTO: MN press)


tagovi

Darko BulatovićSrbijaSuperligaZlatko Krmpotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara