"Mehdi Benatija"
"Mehdi Benatija"

Predsednik Rome: Benatija nastavlja sa izmišljotinama, on je postao otrov i zato smo ga prodali

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.09.14. | 13:39

Džejms Palota demantovao jučerašnju izjavu novog igrača Bajerna i objasnio zašto je u stvari napustio klub

Mehdi BenatijaSeptembar je mesec u kojem se do skoro zaljubljeni parovi pljuju preko prijatelja, barem u fudbalskom svetu.

Prelazni rok je završen i svako navlači priču kako želi, igrači otkrivaju ko ih je tražio, zašto su napustili klub i prljav veš iz kuće u kojoj su do skoro živeli. Tako je između Rome i Mehdija Benatije.

Izabrane vesti

Štoper je juče izjavio kako je napustio Rim jer su mu čelnici Vučice rekli da je klubu potreban novac, a predsednik italijanskog kluba Džejms Palota ga je danas demantovao preko klupskog sajta.
„Mehdi Benatija je očigledno nastavio sa šablonom pravih izmišljotina iz prethodnih nekoliko meseci. Mi smo imali verbalni dogovor oko kompenzacije i povišice u julu kada smo bili u Bostonu. Lično mi je rekao da je srećan pošto sam mu ja poručio da želimo da ostane. Sledećeg meseca je lagao da želi da ostane i trenera Rudija Garsiju i saigrače oko detalja ponuđenog ugovora. Laganje mene je jedna stvar koju donekle mogu da svarim. Ali laganje Garsije i saigrača mi je potpuno neprihvatljivo. Rekao sam sportskom direktoru Valteru Sabatiniju da je postao otrov i da želim da ode, a Rudi i Valter su delili moje mišljenje. Nije bilo oko novca, već oko toga da nemamo karakter u svlačionici. Mi smo u veoma dobroj finansijskoj poziciji. Kao vlasnik Rome, donosim teške odluke stalno. Kao navijač Rome, ja sam duboko razočaran da se jedan od naših igrača ovako poneo“, stoji u Palotinom saopštenju. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Bajern MinhenDžejms PalotaEvropaItalijaMehdi BenatijaNemackaRomaSerija Atransferi2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara