"Kampl"
"Kampl"

Preko 85.000 ljudi zaspalo na Vembliju, ali ih je Kampl rastresao! Tigrove kandže su baš oštre, pitajte CSKA (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.11.16. | 22:40

Totenhem oborio rekord u poseti engleskih timova, ali će ovu utakmicu želeti što pre da zaboravi

KamplTotenhem je pred punim Vemblijem dočekao Leverkuzen,  ali nije uspeo da ispoštuje takvu atmosferu. Sparsi u prilično lošoj utakmici poraženi od Leverkuzena s 0:1 (0:0), a odlučujući gol postigao je Kevin Kampl u 65. minutu utakmice.

Prvo poluvreme bilo je manje-više za uspavanku. Nije bilo akcija, dobrog fudbala, viđen je samo jedan šut u okvir gola, a najzanimljiviji detalj bila je izmena kada je Dembele izašao zbog povrede, a umesto njega ušao Jansen. To vam sve govori.

Izabrane vesti

U drugom poluvremenu je bilo uzbudljivije, prvi je zapretio Totenhem preko Kajla Vokera, da bi Leverkuzen uzvratio preko Čičarita Ernandeza, a potom i preko Slovenca Kevina Kampla. Imao je sreće da lopta u napadu dođe posle odbitka baš kod njega, a onda je usledila rutinska egzekucija za šok na Vembliju u 65. minutu.

Totenhem posle ovog kola ima četiri osvojena boda, a ispred njega nalazi se Leverkuzen sa šest i Monako sa osam bodova.

Upravo je Monako pokazao da je glavni favorit da takmičenje u grupi E završi na prvom mestu. Dočekao je CSKA i rutinski izašao na kraj sa njim - 3:0. Posao su Kneževi odradili već posle prvih 45 minuta. Zoran Tošić je igrao 71 minut.

Prvi gol dao je Žermen posle spretnosti u šesnaestercu, a potom je ostatak duela obeležio Radamel Falkao. Popularni Tigar dao je gol u Ligi šampiona posle više od šest godina. Tačnije posle 2450 dana. Mendi mu je fantastično doturio loptu, a njemu je u 29. minutu preostao lakši deo posla.

Posle šest godina - dobro došao nazad Radamele (VIDEO)

Već posle 12 minuta ponovo je pogodio. Podsetio je na stare dane i onaj gol iz finala Lige Evrope u Bukureštu. Fino je primio loptu, "obrnuo" čuvara i onda levom nogom plasirao loptu u suprotan ugao.

Jako lep potez kojim je pokazao da još ima magije u tim kolumbijskim nogama. Monako je ovu sezonu počeo jako dobro, a ako mu Leverkuzen ne pomrsi račune u nastavku trke treba očekivati Kneževe na vrhu do kraja grupne faze.

Bio bi to veliki uspeh.

LIGA ŠAMPIONA - REZULTATI

GRUPA F

Dortmund – Sporting 1:0 (1:0)
/Ramos 12/

Legija  – Real Madrid 3:3 (1:2)
/Ođiđa 40, Radović 58, Mulan 83 - Bejl 1, Benzema 35, Kovačić 86/

GRUPA E

Monako – CSKA 3:0 (3:0)
/Žermen 13, Falkao 29, 41/

Totenhem  – Leverkuzen 0:1 (0:0)
/Kampl 65/

GRUPA G

Kopenhagen – Lester 0:0 

Porto – Klub Briž 1:0 (1:0)
/Silva 37/

GRUPA H

Juventus – Lion 1:1 (1:0)
/ Iguain 13p – Tolizo 85/

Sevilja – Dinamo Zagreb 4:0 (1:0)

(FOTO: Action images)


tagovi

MonakoLiga šampionaKevin KamplEvropaCSKA MoskvaBajer Leverkuzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara