"Borjan"
"Borjan"

Preko Rada i Sivaspora do Napolija: Borjan menja Rafaela?

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.02.14. | 12:48

"Naravno da mi prija interesovanje Napolija, laska mi što Italijani imaju tako visoko mišljenje o meni“, rekao je Borjan za MOZZART Sport

BorjanMilan Borjan, nekadašnji golman Rada, Sivaspora i Vasluja, mogao bi da uskoro pojača redove Napolija, koji intenzivno traga za čuvarem mreže koji bi zamenio povređenog Rafaela. Brazilcu su prošlog četvrtka, u utakmici sa Svonsijem, stradali ligamenti, a trener Napolitanaca Rafa Benitez izjavio je da mu se veoma dopada 197 centimetara visoki 26-godišnjak rođen u Kninu. Napuljski mediji su informaciju o mogućem transferu reprezentativca Kanade objavili kao ekskluzivu i „bombu“, nazivajući Borjana „džinom među stativama“.

Mada je prošle sezone bio proglašem najboljim igračem Sivasa, Borjan je nedavno raskinuo ugovor sa turskim prvoligašem jer je zbog prevelikog broja stranaca poslednjih meseci priliku dobijao samo u kup utakmicama.
Borjan

„Otišao sam iz Sivasa zbog broja stranaca i pošto sam imao dosta ponuda nisam se nervirao zbog toga. Međutim, sticajem okolnosti sve se izjalovilo, pa sam trenutno slobodan igrač, ali treniram sa Voždovcem čiji čelnici su mi izašli u susret i na čemu sam im zahvalan. Naravno da mi prija interesovanje Napolija, laska mi što Italijani imaju tako visoko mišljenje o meni“, rekao je za MOZZART Sport Milan Borjan, koji osim srpskog i kanadskog pasoša ima i hrvatski, pa u Italiji ne bi imao status stranca.

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

Zima 2014Serija ANapoliMilan BorjanItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara