""
""

Prelazni rok više neće biti isti: Potpisao Konopljanka!

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.07.15. | 12:37

Jedan od najtraženijih igrača u Evropi je odbio 5.000.000 evra po sezoni u Atletiku i Stouku i odlučio se za osvajača Lige Evrope

Dobismo i epilog jedne od najvećih transfera saga u Evropi u poslednje dve godine. Jevhen Konopljanka je potpisao za Sevilju!

Izabrane vesti

Ukrajinski Mesi kako mu glasi nadimak u domovini je u minula četiri prelazna roka dovođen u vezu sa brojnim klubovima. Malo je nedostajalo da potpiše za Liverpul, bio je blizu Totenhema, potom je Inter bio favorit za njegov potpis, a prethodnih dana je izgledalo da će preći u Atletiko... Na kraju je završio u osvajaču Lige Evrope protiv kojeg je nedavno sa svojim Dnjeprom izgubio finale pomenutog takmičenja.

Konopljanki je nedavno istekao ugovo sa ukrajinskim klubom i nije želeo da nastave saradnju. Ukrajinci su pogrešili kada ga nisu prodali prošlog leta dok su još mogli da zarade, pa čak su i prošle zime mogli da inkasiraju neko obeštećenje.

Ovoga leta su Konopljanku tražili Fenerbahče, Bešiktaš, Stouk... Ipak, odličio se za Sevilju koja je pre njega takođe bez obeštećenja dovela Kron Delija iz Selte. Konopljanka je jutros prošao lekarske preglede i potpisao ugovor sa Andalužanima do 2019. godine. Nije poznato koliko će zarađivati u Sevilji, ali ako se zna da je odbio 5.000.000 evra po sezoni koliko su mu nudili Atlertiko i Stouk, onda je jasno da je i u Sevilji sigurno odlično prošao što se tiče finansija. 


tagovi

ŠpanijaSeviljaPrimeraprelazni rok 2015Jevhen KonopljankaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara