"Huanpi (napred) slavi pogodak sa Sandrom"
"Huanpi (napred) slavi pogodak sa Sandrom"

Preokret - Everton izvisio, Sandro izabrao Atletiko! U paketu stiže i njegov saigrač iz Malage?

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.05.17. | 12:41

Ronald Kuman neće biti zadovoljan

Huanpi (napred) slavi pogodak sa Sandrom

Prvo je izgledalo da će otići u Njukasl, onda se ubacio Everton, da bi nakratko ispred ostalih skočila Sevilja! Na kraju se učinilo da je Ronald Kuman ipak odneo veliku pobedu u nadmetanju za Sandra Ramireza, ali... Kako sada stvari stoje nekadašnje dete Barselone izabralo je - Atletiko!

Izabrane vesti

Momak koji je dobrim igrama u dresu Malage poslednjih meseci privukao veliku pažnju, ali andaluzijski dnevni list Estadio Deportivo kaže da Sandrovo srce kaže - Madrid. 

Razlog zbog čega se mnogi klubovi širom Evrope otimaju za izdanak Barselonine škole vrlo je jednostavan - ima otkupnu klauzulu koja je više nego primamljiva. I to od samo 6.000.000 evra. Za igrača koji je postigao šesnaest, a namestio još pet golova u Primeri, to je fantastična cena. 

Atletiko je takođe zainteresovan za vezistu Malage Ignasija Kamača, a on se već nekoliko puta pominjao kao moguće pojačanje Jorgandžija. A inače je dete kluba sa Visente Kalderona. Kamačo u ovom trenutku ima klauzulu od 18.000.000 evra, što neće biti problem za madridske crveno-bele, posebno ako na leto dođe do velikih kadrovskih promena. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Atletiko MadridEngleskaEvertonEvropaMalagaPremijer ligaPrimeraSandro RamirezSeviljaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara