"Sa današnjeg treninga Zmajeva"
"Sa današnjeg treninga Zmajeva"

Presudna sedmica za ambicije Voždovca: Imamo tim za plej-of

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.04.17. | 19:51

Ognjen Krasić optimista pred duele sa Partizanom i Javorom

Sa današnjeg treninga ZmajevaVest dana u fudbalskoj Srbiji ne dolazi ni sa Marakane, ni iz Humske 1, već iz Novog Sada. Reč je, naravno, o iznenadnoj smeni Dragana Ivanovića sa funkcije šefa stručnog štaba Vojvodine, za šta je direktno kriv – Voždovac.

Zmajevi su minule subote očitali lekciju Lalama, slavili ubedljivu pobedu 4:1 i praktično ubrzali smenu Ivanovića, ali je za njih daleko važnije da su ostali na sedmom mesto sa veoma dobrim šansama da u završna dva kola Superlige obezbede plasman u plej-of.
Osvojili smo tri veoma važna boda koja su nam bila potrebna u borbi za plej-of. Cele nedelje smo se sa stručnim štabom spremali za Novosađane i definitivno smo pokazali da imamo kvalitet vredan igranja u plej ofu. Nije lako dati Vojvodini četiri gola, igrač više jeste olakšao situaciju na terenu, ali nije umanjio našu želju da igramo napadački. Takođe, sve smo šanse iskoristili“, podsetio je Ognjen Krasić, jedan od strelaca minule subote.

Izabrane vesti

Ognjen KrasićBio je to drugi pogodan veziste Zmajeva u poslednja tri kola. Dovoljno da mu poraste samopuzdanje u sedmici velikih izazova, jer ih u sredu čeka duel sa Partizanom u četvrtfinalu Kupa Srbije, a za vikend možda i presudni duel za plasman među osam, sa Javorom u Ivanjici.
Za nas je to najvažnija utakmica dosadašnjeg dela sezone. Dobar rezultat bi nas doveo ka ostvarenju cilja, a to je plasman u plej-of.“

Pre toga, ipak...
Partizan je uvek nezgodan protivnik, ali verujem u drugu priču u odnosu na prvenstvenu utakmicu, jer igramo na našem terenu i pred našim navijačima“, rekao je Ognjen Krasić.

(FOTO: FK Voždovac)


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaOgnjen Krasić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara