""
""

Prijovića ne zanima interesovanje klubova iz Engleske i Nemačke!

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.10.17. | 15:55

On želi samo jedno...

Grčka štampa poslednjih dana „gori“ zbog Aleksandra Prijovića! Dobre igre u solunskom Paoku, onda i eksplozija u dresu Srbije lansirali su srpskog napadača među zvezde, zbog čega se poslednjih dana najviše priča i piše o mogućoj selidbi 27-godišnje udarne igle. 

Izabrane vesti

Otkriveni su mnogi detalji, od toga da je sa Paokom imao potpisanu otkupnu klauzulu od 7.000.000 evra, preko toga da je ista prepravljena na 10.000.000 evropskih novčanica, a najnovije informacije govore o interesovanju neimenovanih engleskih i nemačkih klubova i mogućim zvaničnim ponudama da iz Soluna ode već u januaru. 

Šuškalo se da je među zainteresovanim kupcima Hadersfild i Brajton, a pošto Galebovi motre i na Aleksandra Mitrovića, verovatno je da u tim spekulacijama ima istine. 

Međutim, Aleksandar Prijović stoji nogama čvrsto na zemlji. 

Grčki mediji su, naime, došli do saznanja o tome kakvi su Prijovićevi planovi i u njima nema priče o odlasku sa stadiona Tumba! On je, navodno, postavio lestvicu na 30 golova ove sezone i želi da to ostvari upravo u opremi solunskih crno-belih. Naravno, kao najbolji strelac prvenstva. Takođe, kako je PAOK i dalje vodeći tim Grčke, Prijović bi voleo da sezonu okonča s šampionskim peharom u rukama i to je zapravo najveći razlog zašto hoće da ostane.  

Mada je klub imao želju čak i da se odrekne Prijovića zarad 10.000.000 evra, što bi dalo ozbiljnu finansijsku injekciju klubu u rešavanju određenih problema, pokušaće da ispoštuje želju Srbina. Ponajviše ako stvari u šampionatu budu išle kako treba. 

Jer, PAOK na titulu čeka pune 33 godine!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aleksandar PrijovićEngleskaEvropaGrčkameđunarodni fudbalNemackaPAOK SolunPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara