Prioriteti su drugačiji: Real bez Modrića u Đironi

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.01.19. | 11:28

Meč propušta i Odriozola

Respekt je tu, ali prioriteti su, usled ubitačnog ritma Liga šampiona i Primera. Real brani dva gola prednosti iz Madrida, pa će Santijago Solari imati prostora da kombinuje tim za okršaj sa Đironom, posle kojeg ćemo dobiti poslednjeg polufinalistu Kupa kralja (Betis, Valensija i Barselona su prva tri).

Luka Modrić je na poštedi, nije ni otputovao u Kataloniju, dok Alvara Odriozole neće biti u protokolu iz drugog razloga. Zbog suspenzije Danija Karvahala (isključen protiv Espanjola) Odriozola će odmarati večeras, kako bi bio spreman za nedeljni prvenstveni susret sa Alavesom. Utakmicu će najverovatnije propustiti još dvojica prvotimaca: Brahim Dijaz, kome je potrebno vreme da se aklimatizuje, odnosno Marijano Dijaz, koji se polako oporavlja od povrede tek počeo da trenira sa ekipom).

Izabrane vesti

Brahim je odigrao dvanaest, odnosno pet minuta protiv Leganesa u osmini finala Kupu kralja, devet protiv Betisa u Primeri, te je bilo očigledno da se na njega u narednom periodu neće ozbiljnije računati.

Karim Benzema, koji je bio starter na svakom meču u Primeri nalazi se sa ekipom u Đironi, mada je pitanje da li će ga Solari uvrstiti od prvog sudijskog zvižduka ili će Francuz priliku čekati sa klupe.

Već duže odsutni Hesus Valjeho i dalje ne može da pomogne saigračima, nakon što je pre nekoliko nedelja pretrpeo novi udarac.

Kada je reč o duelima Đirone i Reala, treba napomenuti da su na četiri dosadašnja padali golovi na obe strane, te da su Kraljevići posle poraza u prvom delu prošle sezone (2:1) bili nemilosrdni na preostala tri. Dovoljno je samo pogledati na rezultate - 6:3, 1:4, 4:2. Izabranici Euzebija Sakristana nemaju šta da izgube, krenuće agresivno od starta, ali bi u takvoj situaciji mogao još jednom da se provede kao bos po trnju...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 21:30 4064 ŠPA K Girona - Real Madrid kmb X2&gg 1,70
Ukupna kvota1,70

KUP KRALJA, ČETVRTFINALE (REVANŠ MEČEVI)

Utorak
Valensija - Hetafe 3:1 (0:1)/prvi meč 0:1/
/Rodrigo 61, 90+2, 90+3 - Molina 1/

Sreda

Betis - Espanjol 3:1 (1:1, 0:1)  /prvi meč 1:1/

Barselona - Sevilja 6:1 (2:0) /prvi meč 0:2/
/Kutinjo 13. penal, 53, Rakitić 31, Roberto 54, Suarez 89, Mesi 90+2 - Arana 67/

Četvrtak
21.30:  (4,70) Đirona  (3,70)  Real Madrid (1,75) /prvi meč 2:4/

*** Kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

Kup kraljasportsko klađenjeSantijago SolariLuka Modrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara