""
""

Priveden član UO Partizan Milan Obućina

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.07.17. | 10:15

Mediji navode da je u pitanju zloupotreba službenog položaja, iz Humske tvrde kako bi trebalo da da izjavu u predkrivičnom postupku

Više beogradskih medija, u rubrici Hronika, prenelo je jutors informaciju da je uhapšen Milan Obućina, član Upravnog odbora Partizana, ali u Humskoj 1 navode da je on samo priveden.

Prema saznanjima Večernjih novosti, Obućina je uhapšen piod sumnjom da je zloupotrebio službeni položaj.
Sumnja se da je Obućina nenamenski sa računa tog kluba (Partizana. op. au) podigao 80.000.000 dinara“, navode Novosti.

Izabrane vesti

S druge strane, generalni direktor crno-belih, Miloš Vazura, u izjavi za agenciju Beta, tvrdi da je Obućina priveden.
Nije uhapšen, nego je priveden da da izjavu u predkrivičnom postupku, u svojstvu generalnog sekretara JSD“, rekao je Vazura.

Milan Obućina je istovremeno i generalni sekretar Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, a u upravi fudbalskog kluba je od prošle godine. Na poslednjoj Skupštini crno-belih izglasano mu je poverenje da bude član Upravnog odbora na mandatni period od pet godina.

U toku svoje karijere sportskog radnika bio je predsednik OSIŠOS (Olimpijske sportske igre školske omladine Srbije), predsednik SOFK Srbije (Sportski savez Srbije), član predsedništva SOFK Jugoslavije, član predsedništva Olimpijskog komiteta Srbije, generalni sekretar Streljačkog saveza Srbije i predsednik Streljačkog saveza Jugoslavije.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Milan ObućinaFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara