"Gogua u žestokom duelu sa Paločevićem"
"Gogua u žestokom duelu sa Paločevićem"

Problemi za Partizan: Gogua ne igra protiv Javora i Čukaričkog! Marko Janković izgubljen do reprezentativne pauze

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.08.16. | 21:58

Loše vesti za Marka Nikolića pred nastavak prvenstva

Gogua u žestokom duelu sa Paločevićem

Nijedna nesreća ne dolazi sama. Govorili su još Latini, istu sentencu ponavljaju u Humskoj 1, vrteći glavom posle saznanja da rezultatsko posrnuće na početku sezone nije jedini problem za Partizan.

Izabrane vesti

Na loše igre i dva vezana poraza (Napredak 1:2, Vojvodina 1:3) nadovezali su se problemi sa igračkim kadrom, pošto su iz stroja ispali Sedrik Gogua i Marko Janković.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, Gogua će sigurno propustiti gostovanje Javoru (sreda, 18.30, TV Arenasport), kao i duel sa Čukaričkim na Topčiderskom brdu (nedelja, 19.00). Štoperu iz Obale Slonovače dijagnostifikovana je kontuzija kolena, kao posledica udarca zadobijenog tokom prvog poluvremena derbija trećeg kola sa Vojvodinom.

Gogua je nekako izdržao do kraja meča, međutim, predstoji mu između pet i sedam dana bez treninga, pa je izvesno da će propustiti naredna dva duela u borbi za bodove. Pretpostavlja se da će ga menjati mladi Nikola Milenković.

Šef stručnog štaba Partizana Marko Nikolić ne može da računa ni na Marka Jankovića. Talentovani vezista skliznuo je van takmičarske ekipe tako što je pre nekoliko dana na treningu povredio medijalne ligamenate kolena, što znači da mu predstoji oko tri sedmice pauze.

Pozajmljeni fudbaler Olimpijakosa je derbi sa Vojvodinom pratio iz istočne lože stadiona u Humskoj 1, vidno šepajući, a na teren bi, posle terapija, mogao da se vrati tek 10. septembra, protiv Borca u Čačku. U međuvremenu će propustiti duele u Ivanjici, sa Brđanima, gostovanje Spartaku (20. avgust) i okršaj sa Radom kod kuće (27. avgust), posle čega sledi pauza, zbog obaveza reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Mundijal 2018.

Partizan se posle tri kola Superlige nalazi na 14. mestu tabele sa tek jednim bodom (remi i dva poraza), a računajući i eliminaciju iz Evrope nije pobedio na pet utakmica od početka sezone.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSedrik Gogua

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara