""
""

Promenada štopera na Marakani: Stojanović ide u Bačku, enigma Đorđević!

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.01.17. | 10:38

Crveno-beli šalju na novu pozajmicu plavokosog defanzivca

Očekivalo se da će po kratkom postupku, posle odličnih priprema prošle zime, Miloš Stojanović zadobiti poverenje Zvezdinog stručnog štaba i imati ozbiljnu minutažu u matičnom klubu.

Međutim, momak rođen 1997.godine, koji je važio za jednog od najtalentovanijih centralnih bekova na Starom kontinentu, sprema se put nove pozajmice. Prethodne jeseni Stojanović je iskustvo sticao u Bežaniji.

Izabrane vesti

Zbog velikih kadrovskih problema dobio je šansu u finišu jesenje sezone kada je bio starter u Surdulici. Odradio je prvi deo priprema u Sloveniji, ali je procena sportskog sektora u Ljutice Bogdana da Stojanović ne bi mogao da se izbori za ozbiljnu minutažu. Posebno, jer je odbranu crveno-belih pojačao Abraham Frimpong.

Prema pojedinim informacijama Miloš Stojanović bi naredn ih šest meseci trebalo da provede u Bačkoj. I da u tom klubu stiče superligaško iskustvo, posebno jer je propustio nekoliko ozbiljnih šansi u Crvenoj zvezdi da se nametne. O tome je nedavno govorio i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.
Ne razvija se u pravom smeru. Ali evo, ja sam bio u Firenci nešto poslom 2014. godine. Ljudi iz Fiorentine su mi tražili kontakt da ih spojim sa Zvezdom pošto su želeli Miloša Stojanovića. Njihovi skauti su procenili da je on najtalentovaniji štoper u Evropi i bili su spremni da izdvoje dva miliona evra za njega. Džaja tada nije hteo. Nije hteo da proda dečaka od 16-17 godina, a Džaja je ubeđen da je on pravi igrač. I danas mi kaže, Terza videćeš, mali je pravi igrač. On je i dalje kapiten reprezentacije 1997, ostao je fizički inferioran i nije se razvio u tom smeru“, rekao je nedavno Terzić.

Prvi deo priprema sa Crvenom zvezdom odradio je član Bežanije Draško Đorđević. Reč je o o Zvezinom đaku rođenom 1993.godine koji je impresionirao Terzića. Postojala je mogućnost da Đorđević potpiše ugovor sa Zvezdom, a da potom bude prosleđen u neki od klubova Superlige kako bi dokazao da je kadar da nosi Zvezdin dres. Međutim, još nije odlučeno hoće li Đorđeviću biti ponuđen profesionalni ugovor.


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaMiloš StojanovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara