"Adidas"
"Adidas"

PROMO: Adidas te vodi na Svetsko prvenstvo u Brazil!

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.03.14. | 15:40

Kupi patike u Đaku, odigraj igricu na Fejsbuku i bićeš u konkurenciji za put na četvrtfinale Mundijala!

Adidas

Za istinske zaljubljenike u fudbal, Adidas je pripremio veliko iznenađenje!  

Izabrane vesti

Svi fanovi koji, u periodu od 28. februara do 6. aprila u bilo kojoj Đak prodavnici u Srbiji odaberu najbolje fudbalske patike za sebe, i posle toga odigraju igricu na Đak Facebook stranici, dobijaju jedinstvenu priliku da osvoje fantastično putovanje u Brazil, na Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Da biste učestvovali u trci za Brazil, sve što je potrebno da uradite je da pomoću jedinstvenog koda koji će vam dati vaš prodavac nakon kupovine patika pristupite igrici na Đak Facebook stranici i pokažete koliko ste dobri u fudbalu.

Pedeset fanova, koji pokažu zavidnu spretnost i brzinu u igrici, kvalifikovaće se za veliko finale koje će se 9. aprila održati na terenu FK Brodarca, gde će dobiti priliku da pokažu svoju veštinu s loptom.

Najboljeg takmičara Adidas od 3. do  6. jula vodi u Brazil na najveći fudbalski događaj na planeti. Pored karte za utakmice četvrtfinala, pobedniku i još jednoj osobi po njegovom izboru, Adidas je obezbedio avionsku kartu, smeštaj za četiri dana, poklone iznenađenja, kao i organizovane animacije i zanimljive sadržaje u kojima će dodatno uživati u prestonici fudbala i sambe.

Ne propustite ovu priliku jer je Adidas za učesnike od 2. do 5. mesta obezbedio vredne nagrade. Drugoplasirani će osvojiti patike za fudbal i zvaničnu loptu Svetskog prvenstva, "brazuku", a Adidas će loptama obradovati i preostalih troje najbolje plasiranih takmičara.

Pročitajte obavezno pravila, okušajte se u igrici i iskoristite ovu neverovatnu priliku!


tagovi

Svetsko prvenstvopromoMundijal 2014Evropaadidas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara