"Dani Alves"
"Dani Alves"

PROMO: Dani Alves, nikad brži!

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.06.14. | 10:44

Desni bek Brazila na Svetskom prvenstvu je, zahvaljujući novim Adidasovim kopačkama, dodatno poboljšao svoje performanse

Dani Alves

Sve im ide u prilog – domaći teren, dobra reprezentacija, klima... Brazilci su favoriti broj jedan za osvajanje Svetskog prvenstva, a jedan od onih od kojih se najviše očekuje jeste desni bek Barselone Dani Alves!

Izabrane vesti

Ni za njega, ni za Brazil nema mnogo izbora. Sve osim prvog mesta biće neuspeh. To je crno ili belo. To je sve ili ništa!

A Alves na takmičenju u rodnoj zemlji ima specijalnu pomoć od najpoznatijeg proizvođača sportske opreme na svetu Adidasa, koji je kreirao kolekciju Battle Pack namenjenu upravo ovom Mundijalu.

Jedan od modela iz pomenute kolekcije, koji nosi Dani Alves, jeste Nitrocharge, koji zadržava energiju namenjenu novoj generaciji fudbalera. Kopačka je dizajnirana za igrače koji su "motor" tima, koji uvek trče, uklizavaju i daju snagu svom timu. Kopačka ima jedinstven i veoma elastičnan ENERGISLING oko prednjeg dela stopala koji podržava precizno kretanje i kretanje u stranu radi oštrijih reakcija na terenu. Takođe, ENERGIPULSE tehnologija pruža snažne odraze i dugoročni povraćaj energije tokom trčanja.

Adidas Nitrocharge

Osim odličnih "performansi", kopačke Nitrocharge je lako i primetiti na terenu zahvaljujući sjajnom dizajnu. Kompletna kolekcija Battle Pack izrađena je u crno-beloj boji, a Adidasovi dizajneri bili su inspirisani bojama ratnika i pločnicima drevne Mesopotamije koji su usavršeni na plaži Kopakabane.

Kopačke mogu da se kupe u Adidasovim maloprodajnim objektima, kao i u specijalizovanim prodavnicama širom sveta. Više informacija potražite na zvaničnom sajtu adidas.com/worldcup, ili stranici facebook.com/adidasfootball ili pratite informacije putem Twitter naloga @adidasfootball i na #allinornothing učestvujte u diskusiji.

(Foto: Adidas)


tagovi

Brazil2014reprezentativni fudbalpromoBraziladidas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara